BitcoinKrypto News

Bitcoin og Ethereum stiger med næsten 4 % på grund af undgået nedlukning af den amerikanske regering og håbet om forhandlinger om Bitcoin Spot ETF.

Bitcoin og Ethereum oplever en pludselig prisstigning

Den 1. oktober 2023 oplevede kryptomarkedet en uventet stigning i prisen på Bitcoin og Ethereum. Både Bitcoin og Ethereum oplevede en prisstigning på næsten 4% på blot 15 minutter. Denne hurtige opadgående tendens førte til en massiv likvidation, der udslettede mere end 70 millioner dollars værdi af kryptokurrency shorts.

Prisstigningen på Bitcoin og Ethereum

Bitcoin-prisen steg fra $27.100 til $28.053, før den faldt en smule under $28.000-mærket. Samtidig oplevede Ethereum en prisstigning, der toppede ved $1.755, før den stabiliserede sig omkring $1.727. Sådanne hurtige og betydningsfulde prisbevægelser fører ofte til intens spekulation inden for kryptofællesskabet.

“Uptober” – en historisk tendens

Nogle tilskriver denne prisstigning i oktober til begyndelsen af “Uptober”. Dette udtryk bruges i kryptokredse og henviser til den historiske tendens til, at oktober er en måned med opadgående tendenser. Andre spekulerer i, om nogle få personer er involveret i information, som resten ikke er bekendt med.

Politisk stabilitet og virkningen på kryptomarkedet

Der er også en betydelig lettelse inden for det politiske område, da den amerikanske regering succesfuldt har undgået en mulig nedlukning. Denne udvikling medfører ikke kun stabilitet i den økonomiske landskab i USA, men har også betydelige konsekvenser for kryptomarkedet. Da regeringen er aktiv og fungerende, vil forhandlingerne og høringerne om Bitcoin Spot ETF fortsætte uden afbrydelser.

Fremtiden for Bitcoin Spot ETF

Den konstante fremgang hen imod en mulig godkendelse af en Bitcoin Spot ETF af den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) kan give yderligere støtte til Bitcoin-prisen og yderligere fremme den allerede optimistiske markedstemning.

Top  Ark Invest sælger COIN for 20,6 millioner dollars, mens markedet venter spændt på godkendelse af Bitcoin Spot Exchange Traded Fund.

Historisk “Uptober” tendens

Historiske data fra CoinGlass understøtter “Uptober” teorien. Siden 2013 har oktober sjældent skuffet kryptobegejstrede og har kun haft negative afkast to gange. Desuden vil de positive nyheder om stabiliteten i den amerikanske regering og fortsættelsen af diskussionerne om Bitcoin Spot ETF kun forstærke den nuværende markedsoptimisme. Disse faktorer skaber et gunstigt miljø for spot- og long-positionsejere. Dog har short-sælgere stået over for udfordringer, da disse begivenheder førte til likvidation af shorts i værdien af $70 mio.

Betydningen af politisk stabilitet på finansmarkederne

Denne markedsdynamik understreger det symbiotiske forhold mellem politisk stabilitet og finansmarkederne og viser den dybtgående indflydelse, de kan have på hinanden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button