BitcoinKrypto News

Bitcoin og Gold: Den stigende korrelation og dens betydning for investorer

Bitcoin og Guld: En stærk Korrelation

Historisk uafhængighed

Die Korrelation zwischen Bitcoin und Gold har været under konstant udvikling siden begyndelsen af den digitale valutas historie. Tidligere bevægede priserne sig stort set uafhængigt af hinanden, men efter markedets krasj i starten af COVID-19-krisen i 2020, er korrelationen blevet tættere og nærmer sig nu historiske niveauer.

Dagens korrelation

Den nuværende korrelation mellem Bitcoin og Guld ligger på 0,76, hvilket indikerer en stærk, positiv korrelation mellem de to aktiver. Selvom korrelationen endnu ikke har nået sit all-time high, er den tæt på det nu.

Styrket forhold

Bitcoin’s stigende lighed med Guld viser sig også i stærke indikatorer såsom et ratio på 22,5, hvilket angiver købekraften af Bitcoin sammenlignet med Guld. Denne udvikling signalerer, at investorer fortsat søger stabilitet i digitale valutaer som Bitcoin på trods af dets aktie-lignende egenskaber.

Stabilitet i usikre tider

Med en inflationsrate over Federal Reserves ønskede mål, søger investorer ikke kun vækst, men også stabilitet. Bitcoin tilbyder denne stabilitet, hvilket understreger den komplekse karakter af valutaen, der bevarer visse egenskaber fra Guld og samtidig antager egenskaber fra aktier og råvarer.

I en tid med økonomisk usikkerhed og forhøjet inflation fortsætter Bitcoin med at demonstrere sine kvaliteter som et pålideligt værdimiddel, hvilket resulterer i en forstærket korrelation med Guld.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Hongkongs virksomhed Boyaa Interactive planlægger at købe krypto for 100 millioner dollars

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button