BitcoinKrypto News

Bitcoin og US-inflationsdata påvirker hinanden: Hvad betyder det for investorerne?

Bitcoin faldt efter TV-debat i USA-valgkampen og amerikanske inflationsdata

Efter den meget forventede TV-debat i USA’s præsidentvalgkamp mellem Kamala Harris og Donald Trump faldt prisen på Bitcoin tilbage til 56.000 dollar. Samtidig kunne de offentliggjorte amerikanske inflationsdata om eftermiddagen ikke give det ønskede boost.

Investorer ser Harris i føringen ifølge prognosebørsen efter TV-debatten

Det ser ud til, at investorerne anser Kamala Harris som vinderen af den seneste TV-debat. Dermed kan Bitcoin muligvis fortsat ses som et barometer for Trumps præstationer. Prognosebørsen PredictIt vurderer i øjeblikket prisen for en sejr til Trump til 47 cents (-6 cents) og til Harris til 57 cents (+4 cents).

I meningsmålinger om præsidentvalget i USA fortsætter Kamala Harris og Donald Trump med at være tæt på. Markedsdeltagerne håber stadig, at Trump som en kryptovenlig præsident fremover vil bebo Det Hvide Hus.

Amerikanske forbrugerpriser falder markant – Kerneinflationen holder stand

Selv efter offentliggørelsen af nye amerikanske forbrugerpriser vil investorerne sandsynligvis være forsigtige. Med en inflation på 2,5 procent, inklusive energi og fødevarer, lå den under forventningerne (2,6 procent) og markant under månedsprisen (2,9 procent). Dog steg kerneinflationen med 0,3 procent over måneden, hvilket var mere end forventet (0,2 procent). Sammenlignet med samme måned sidste år steg værdien som forventet med 3,2 procent.

Forhåbningerne om en lettelse i prispresset og de tilhørende fantasier om rentenedsættelser vil generelt forblive i live. Om det vil være nok til en stor rentenedsættelse på det kommende Fed-møde, vil vise sig. Det er muligt, at den amerikanske centralbank næste onsdag vil indlede rentevendingen i USA.

Top  Ethereum stiger i værdi og nærmer sig det højeste niveau siden april 2022 - læs her om årsagerne til kursstigningen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button