BitcoinKrypto News

Bitcoin-Optionskontrakter for milliarder udløber i dag: Hvad betyder det for BTC-prisen?

Bitcoin-Optionskontrakten udløber for 3,6 milliarder dollars i dag

Udløb af Bitcoin-Optionskontrakter

Et stort antal Bitcoin-Optionskontrakter, der repræsenterer en værdi på omkring 3,6 milliarder dollars, udløber i dag. Disse kontrakter er tilgængelige på forskellige børser, herunder Deribit og CME.

Hvad er Bitcoin-Optionskontrakter?

Bitcoin-Optionskontrakter tillader handlende at spekulere i eller sikre sig mod volatilitet ved at købe kontrakter, der giver dem mulighed for at købe eller sælge Bitcoin til en forudbestemt pris på et senere tidspunkt. Det betyder, at de har mulighed for at realisere en handel til en fast pris, uanset hvordan markedet udvikler sig.

Levering og Volatilitet

Når kontrakterne udløber, er handlere ikke forpligtet til at købe eller sælge Bitcoin. Det er en valgmulighed, og de kan vælge at forlænge deres kontrakter eller afslutte dem til markedsværdien og åbne nye kontrakter senere.

Udsigterne for Bitcoin-prisen

Der er spænding omkring udløbet af dagens kontrakter, da analytikere forudser, at handlende vil udøve deres kontrakter og realisere deres fortjeneste, hvis prisen forbliver over 48.000 dollars ved udløbet. Dette kan skabe en betydelig salgspress på Bitcoin i dag.

Optimistiske handlende

Data indikerer, at handlende generelt er optimistiske, da 62 % af alle åbne Bitcoin-positioner er opkaldskontrakter, hvilket viser en tro på, at prisen vil stige. På den anden side er 38 % put-kontrakter, der indikerer en satsning på prisnedgang.

Fremtidige udløb af kontrakter

I morgen, den 29. marts, vil der være endnu større udløb af Bitcoin-Optionskontrakter med en værdi på 4,7 milliarder dollars på Deribit og næsten 18 milliarder dollars på CME. Dette indikerer forventninger om store prisbevægelser som følge af den kommende Bitcoin-halvering.

Top  Bitcoin og Ethereum oplever stigninger, mens Ripple og Cardano holder sig stabile

Effekt af Bitcoin-halvering

Bitcoin-halveringen forventes at skabe større prisbevægelser, hvis historiske mønstre gentager sig. Tidligere har halveringer ført til prisrallyer på grund af den reducerede udbud af nye Bitcoin.

Aktuel Bitcoin-pris

I øjeblikket handles Bitcoin til ca. 51.000,57 dollars, hvilket markerer en nedgang på 1,7 % på et døgn. I løbet af de sidste syv dage har prisen på den største digitale valuta været relativt stabil, efter at den steg fra 44.168 dollars i starten af året.

Udløbet af Bitcoin-Optionskontrakterne i dag skaber spænding blandt handlende, da de venter på at se, hvordan prisen vil udvikle sig efter disse store transaktioner.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button