BitcoinKrypto News

Bitcoin overhaler alle sølvreserver i verdi på verdensplan – Se hvordan den digitale valuta fortsætter med at slå rekorder.

Bitcoin overgår globalt sølvmarked i værdi

Bitcoin har nået en hidtil uset værdi på over 1,42 billioner dollars ifølge beregninger foretaget af “Infinite Market Cap”. Denne værdi overgår det samlede værdi af alle sølvreserver på verdensplan, der lyder på 1,38 billioner dollars. Denne bedrift skyldes den seneste prisstigning, der har ført Bitcoin til at bryde den magiske grænse på 72.000 dollars på børserne.

Bag den eksplosive prisstigning på Bitcoin ligger især formueforvaltere som BlackRock, Grayscale og Fidelity, der har lanceret Bitcoin-fonde i USA. Disse Bitcoin-ETF’er blev godkendt af den amerikanske børstilsyn SEC i januar, hvilket gør det muligt for investorer at investere i Bitcoin uden at skulle erhverve eller opbevare den digitale valuta direkte.

Bitcoin har oplevet en imponerende rally siden efteråret, og siden årets begyndelse er værdien steget med ca. 62% i forhold til dollaren. På listen over mest værdifulde investeringsprodukter topper guld fortsat med en værdi på 14,7 billioner dollars, hvilket er ti gange mere end Bitcoins værdi. Efter guld følger børsnoterede virksomheder som Microsoft, Apple og NVIDIA.

Det er dog vigtigt at nævne, at Bitcoin-kursen ikke er garanteret at forblive stabil eller stige konstant i fremtiden. Tidligere er kursen faldet drastisk efter at have nået højder, især på baggrund af kontroverser og skandaler i kryptoindustrien.

Den positive udvikling i Bitcoin-prisen kan også være relateret til det kommende “Halving” arrangement, som forventes at finde sted den 20. april. Ved Halving halveres belønningen, som Bitcoin-minere modtager for at verificere kryptotransaktioner, hvilket har ført til stigende kurser tidligere.

Med Bitcoin nåede et nyt All-Time-High på 72.259 dollars, kan investorer nu se frem mod at ramme 80.000 dollars som næste milepæl. Optimismen i markedet styrkes af forventningen om faldende renter og den øgede efterspørgsel efter børshandlede Bitcoin-fonde. Derudover kan det kommende Halving også give yderligere skub til Bitcoin-prisen og forbedre accepten af digitale aktivklasser.

Top  Både Bitcoin og Ethereum falder under vigtige støtteniveauer - er et bjørnemarked på vej?

Bitcoin-rallyet har også resulteret i en stigning i aktier i kryptoindustrien, med Coinbase Global, Riot Platforms og Marathon Digital alle oplever stigninger i deres aktiekurser. Med den voksende institutionelle interesse for digitale aktiver, kan vi forvente en fortsat stigning i værdien af Bitcoin og andre kryptokurver i fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button