BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preis nach Halbierung: Steht die Kryptowährung vor einem weiteren Preisrückgang?

Bitcoin’s prisudvikling efter Halving

Bitcoin har oplevet en interessant prisudvikling efter Halving den 19. april. Efter en stigning på næsten 10 % steg prisen til 67.020 dollars den 24. april. Dog faldt prisen med 6,49 % i de sidste to dage, hvilket fik prisen til at falde under 63.000-dollar-mærket.

Advarsel om potentielle prisfald

Analytikeren Rekt Capital har advaret om, at Bitcoin nu er trådt ind i “Gefahrenzone” efter Halving. Historisk set har der været prisfald efter Halvings. I 2016 faldt tokenets pris med 11 % i de tre uger efter Halving.

Muligt kursmål på 60.000 dollars

Der spekuleres i, at Bitcoin nu befinder sig i post-Halving-“Gefahrenzone” af den nuværende Bull Cycle og kunne være på vej mod 60.000 dollars, hvis tidligere prisbevægelser fortsætter med at manifestere sig. Rekt Capital vurderer, at dette kunne ske inden for de næste to uger. På nuværende tidspunkt handles Bitcoin til cirka 62.672 dollars med et fald på 2,44 % på den seneste dag.

Nettoabflød fra Bitcoin-ETF’er

Der har været rapporter om en lav tilstrømning til Bitcoin-ETF’er, hvor der den 25. april blev registreret nettoabflød på 217 millioner dollars. Grayscale’s GBTC bidrog med 138 millioner dollars til dette, hvilket resulterede i samlede abflød på 17 milliarder dollars. Andre ETF’er som Fidelitys FBTC og Valkyries BRRR oplevede for første gang nettoabflød på henholdsvis cirka 22 millioner dollars og 20 millioner dollars.

Bemærkelsesværdig stigning for Bitcoin-Spot-ETF’er

Bitcoin-Spot-ETF’er har samlet nået en værdi af 128 milliarder dollars, hvilket repræsenterer en betydelig vækst siden deres handelsdebut den 11. januar. Det vil være interessant at se, hvordan markedet udvikler sig i de kommende uger.

Top  Den nye Krypto-Bullenmarked: Hvad er årsagen til den seneste prisstigning?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button