BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Bitcoin-Preis steigt auf über 52.000 US-Dollar und zeigt möglicherweise weitere Aufwärtsbewegungen an

Bitcoin-prisen konsoliderer sig efter stærk stigning

Bitcoin-prisen har oplevet en markant stigning de seneste dage og har udvidet sin opadgående tendens over modstanden på 52.000 dollars. I øjeblikket konsoliderer kryptovalutaen sine gevinster og viser muligvis yderligere opadgående bevægelser mod modstandeniveauet på 55.000 dollars.

Tekniske analyser viser opadgående tendens

Tekniske analyser viser, at Bitcoin-prisen fortsat er i en opadgående zone over niveauerne på 51.000 dollars og 51.200 dollars. Derudover ligger prisen over det simple 100-timers glidende gennemsnit. På timediagrammet for BTC/USD-parret dannes der to opadgående trendlinjer med støtte på 51.450 dollars og 49.200 dollars. Dette tyder på, at kryptovalutaen muligvis fortsat kunne stige, hvis den kan overvinde modstandszonen på 52.500 dollars.

Widerstandszonen og Unterstützungsniveaus

Bitcoin-prisen begyndte en stabil stigning over modstandszonen på 50.000 dollars og vandt styrke over 52.000 dollars. Et nyt flerugershøjdepunkt blev dannet ved 52.493 dollars, og prisen konsoliderer i øjeblikket sine gevinster. Den holder gevinster over det 23,6 % Fibonacci-retracementniveau af den seneste bølge fra sving-lavpunktet på 48.240 dollars til højdepunktet på 52.493 dollars. Den umiddelbare modstand ligger nær 52.500 dollars, mens den næste vigtige modstand muligvis kunne ligge på 53.200 dollars.

Ikke desto mindre skal det bemærkes, at ved en mulig nedadgående korrektion ligger den umiddelbare støtte ved 51.500 dollars og den første trendlinje. Hvis Bitcoin-prisen ikke stiger over modstandszonen på 52.500 dollars, kunne der komme en yderligere nedadgående korrektion. Den første store støtte ligger ved 50.500 dollars og det 50 % Fib-Retracement-niveau af den seneste bølge. En bevægelse under disse niveauer kunne føre til et fald mod støtten på 49.200 dollars og den anden trendlinje.

Top  Donald Trump besitzt Kryptowährungen im Wert von bis zu einer halben Million US-Dollar und startet eine NFT-Kollektion für seine Präsidentschaftskandidatur.

Tekniske indikatorer og anbefalinger

De tekniske indikatorer viser, at den timelige MACD er i den bulliske zone og vinder fart, og det timelige RSI for BTC/USD ligger over 50-marken. De vigtigste støtteniveauer ligger ved 51.500 dollars, efterfulgt af 50.500 dollars, mens de vigtigste modstandsniveauer ligger ved 52.500 dollars, 53.200 dollars og 54.400 dollars.

Det er vigtigt at understrege, at artiklen udelukkende er til uddannelsesmæssige formål og ikke udtrykker NewsBTC’s mening om, hvorvidt investeringer bør købes, sælges eller beholdes. Investeringer indebærer naturligvis risici, og det anbefales at foretage egne undersøgelser, inden der træffes investeringsbeslutninger. Brug af de leverede oplysninger sker på eget ansvar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button