BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-Preis steigt schnell nach Crash: Ist die Erholung nachhaltig?

Den kryptomarkedet genopretter sig hurtigere end forventet. Efter en crash i sidste uge er Bitcoin allerede steget over det niveau, det var på før crashet. Den vigtige 60.000 dollars-grænse er blevet genvundet, efter at Bitcoin tidligere var faldet under 50.000 dollars. Optimismen er vendt tilbage, og det ser ud til, at 70.000 dollars-niveauet også kan nås snart. Bekymringer om recession og krig skubbes igen i baggrunden.

Hurtig opsving

Eksperters optimisme stiger, da Bitcoin-kursen hurtigt har kommet sig efter crashet. Tidligere var der bekymringer om, at en ny bjørnemarked var under opsejling, men situationen ser nu anderledes ud. Korrektionen har også ført til likvidering af mange belånte positioner, hvilket indikerer en sund oprensning af markedet. Desuden giver chartet håb om, at det mindst vil nå 65.000 dollars-niveauet snart.

Det faktum, at Bitcoin har genvundet sig så hurtigt, viser endnu engang, at markedsdeltagere har en tendens til at overreagere. Næste uge vil se offentliggørelsen af ​​nye inflationsdata fra USA. Hvis der ikke opstår negative overraskelser her, kan det også have en positiv indvirkning på markedet og bringe 70.000 dollars-niveauet nærmere.

Er korrektionen færdig?

Om det værste allerede er overstået afhænger af flere faktorer. En højere inflation end forventet kan igen trykke stemningen blandt investorerne, da man nu venter på, at den amerikanske centralbank, Federal Reserve, snart vil sænke renten på grund af den dårlige amerikanske jobsituation og de skuffende kvartalsresultater for de største virksomheder. Federal Reserve kan kun sænke renten, hvis inflationen holdes i ave.

Top  Efter september-lykke - Kryptomarkedet vender svagt tilbage

Derudover viser meningsmålingerne, at Kamala Harris har flere og flere fordele i forhold til Donald Trump. Trump har hidtil støttet kryptoindustrien, mens Harris sandsynligvis vil føre til strengere reguleringsforanstaltninger i USA. Det er usikre tider, hvis man er ude efter kortsigtede gevinster.

På mellemlang til lang sig er flertallet af eksperter dog enige om, at Bitcoin-kursen vil stige langt over 100.000 dollars, hvilket sandsynligvis også vil gavne hele kryptomarkedet. Nogle altcoins kan sågar performe endnu bedre end Bitcoin og mangedoble deres værdi, hvor især Meme Coins er ekstremt populære i år. Der er tegn på, at Base Dawgz ($DAWGZ) snart kan stige betydeligt.

Base Dawgz med chance for x10?

Meme Coins er mere populære end nogensinde i år. Der er så mange milliarder dollars Meme Coins i år som aldrig før, og dem der investerede i PEPE, WIF eller mange andre ved årets begyndelse har nu mangedoblet deres kapital. Anders end de nævnte, har investorer i Base Dawgz ($DAWGZ) stadig mulighed for at være med fra starten, da tokens i øjeblikket tilbydes i forsalg.

Hvis $DAWGZ når en milliard dollars værdiansættelse, vil tidlige købere kunne opnå afkast på tusinder procent. En stigning på 10 gange er nødvendig inden nåelsen af milliard dollars-niveauet, da $DAWGZ stadig er i starten og er meget lavt vurderet.

$DAWGZ-tokenene er allerede meget efterspurgte under forsalget, hvor der næsten er omsat for 3 millioner dollars. Analytikere forventer derfor, at kursen hurtigt kan mangedoble sig efter lanceringen, som det ofte ses efter vellykkede ICOs. Base Dawgz vil blive tilbudt på forskellige blockchains som Ethereum, Solana, Avalanche og BSC, hvilket kan tiltrække mange købere og få kursen til at stige. Derudover er der integreret en staking-funktion, som allerede er blevet brugt af de fleste købere, hvilket gør udbuddet knap og øger muligheden for kursstigning.

Top  Vigtig information om køb og salg af kryptowährungen: Risici og ansvar

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button