BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preis steigt um 17 %: Trump-Attentat und geopolitische Unsicherheit treiben Kurs an

Efter en nedgang til 53.600 dollars i sidste uge, oplevede Bitcoin-prisen en markant opsving i weekenden og steg i dag over 63.000 dollars. Dette repræsenterer en massiv stigning på 17 % siden sidste fredag og når dette niveau for første gang på to uger. Flere faktorer spillede kollektivt sammen for at drive prisen på den førende kryptocurrency op.

Trump Bitcoin Pump og politisk usikkerhed

Stigningen i Bitcoin-prisen falder sammen med det mislykkede attentat mod den tidligere præsident og præsidentkandidat for 2024, Donald Trump. Dette begivenhed havde betydelige konsekvenser for hans chancer i den kommende valg, hvor spilmarkedet Polymarket nu forudsiger en 70 % sandsynlighed for hans sejr.

Kryptoeksperten Will Clemente III fremhævede på X:
“Trump’s chancer i november stiger på prognosemarkederne.”
Han bemærkede også, at “baseret på Bitcoins hidtidige reaktion, ser det ud til, at markederne priser en fuld sejr til Trump.”

Alex Krüger, en makroanalytiker, forklarede på X implikationerne af en potentiel Trump-præsidentskab for finansmarkederne:
“Trump Trade er nu på vej. Det betyder, at Trumps sejr eller forventningen om hans sejr: Bullish for Crypto, da Trumps administration kunne forfølge støttende reguleringer for kryptovalutaer, hvilket fremmer innovation og accept.”

Deutsche Verkäufe erschöpft

Den nylige afslutning af en stor Bitcoin-salg af den tyske regering bidrog også til prisgendannelsen. Tyskland har fuldstændig solgt sit lager på 50.000 BTC, der blev beslaglagt fra Movie2k, og afsluttede den sidste transaktion på 3846,05 BTC sidste fredag. James “Checkmate” Check, en førende On-Chain-analytiker, bemærkede på X den fantastiske styrke i BTC-prisen:
“Mennesker, Bitcoin har lige absorberet en markedssalgsordre på 50k BTC på et par uger. Det faldt med ~25 % i en meget struktureret og ordnet korrektion.”

Top  Steuerpflicht für Gewinne aus dem Bitcoin-Mining: Was Sie wissen sollten

Svaghed i den amerikanske dollar

Svækkelsen af den amerikanske dollar er sandsynligvis en anden driver for de seneste gevinster af BTC. Den amerikanske dollartaks (DXY), der måler dollaren over for en kurv af vigtige valutaer, faldt med 1,8 % de sidste to uger til et fem-ugers lav på 104. Forventningen om en rentenedsættelse og det voksende amerikanske statsunderskud, der nåede 1,27 billioner dollars i juni i år, bidrog til dollarens tilbagegang og drev investorerne til mere risikable aktiver som Bitcoin og kryptovalutaer.

Afslutning af Bitcoin Miner-Kapitulation

Joe Burnett, en anden kendt kryptoanalytiker, påpegede i går på X, at en måneds periode med Bitcoin Miner-Kapitulation er nær sin ende, hvilket tyder på en potentiel omvending af nedadgående pres på Bitcoin-prisen. Historisk set har afslutningen af Miner-Kapitulation været forbundet med efterfølgende prisstigninger.

Teknisk gennembrud

Teknisk set overgik Bitcoin lørdag den kritiske 200-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA) og en nedadgående trendlinje. Dette milepæl kan betragtes som et bullish signal blandt handlere og antyder en potentiel afslutning på nedturen, der begyndte tidligt i juni.

Disse dynamiske udviklinger viser, hvor forskelligartede faktorerne kan være, der kan påvirke Bitcoin-markedet, lige fra geopolitiske begivenheder til makroøkonomiske tendenser og tekniske signaler.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button