BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preis stürzt um 8 % ab: Wird die Fed heute die Zinssätze anpassen?

Bitcoin falder 8 % på en dag

Bitcoin oplevede i går en nedgang på 8 %, hvilket markerede det største fald siden FTX-kollapset og fik handlende til at være meget forsigtige.

Volatilitet og markedssituation

Den største og ældste kryptocurrency i verden faldt tidligt onsdag morgen til 60.951,91 amerikanske dollars, før den hentede sig igen. På skrivetidspunktet er prisen for Bitcoin 63.154,69 $. Ifølge CoinGecko-data er det 1,6 % lavere end på samme tidspunkt i går, men 14 % lavere end sidste uge på samme tid.

Den seneste volatilitet har endnu ikke været nok til at bringe Crypto Fear and Greed Index tilbage til frygt, men tælleren er gået fra ekstrem grådighed til grådighed.

Markedsforventninger

I dag vil der fortsat være en pressekonference fra det amerikanske centralbankudvalg. Under konferencen vil formanden for Federal Reserve, Jerome Powell, annoncere, om rentesatserne justeres, og redegøre for udvalgets økonomiske udsigter.

Investorerne forventer stabilitet

Da 99 % af investorerne ikke forventer, at Federal Reserve i dag vil annoncere en rentenedsættelse, bør Powells senere udtalelse ikke føre til stor volatilitet. Generelt ser krypto-investorer en sænkning eller i det mindste bevarelse af rentesatserne som et positivt tegn.

BTC og risikoaktier

Bitcoin-prisen har historisk set korreleret med risikoaktier og centralbankernes politik. Jo billigere kreditbetingelserne er i økonomien, desto mere sandsynligt er det, at BTC stiger. Lavere renter øger sandsynligheden for, at investorer investerer deres penge i risikoaktiver som aktier og kryptocurrencies.

Rekordudtræk af midler fra Bitcoin ETF’er

På trods af den generelle optimisme omkring Bitcoin blev der i begyndelsen af ugen registreret en bemærkelsesværdig hastighed, hvormed investorer trak midler ud af Spot Bitcoin ETF’er. Ifølge CoinGlass har Bitcoin-fonde i de seneste to dage haft nettoabfløb på 480 millioner amerikanske dollars.

Top  Hvordan vil ETFs påvirke Ethereum (ETH) sammenlignet med Bitcoin (BTC)?

Der blev siden mandag tilbagekøbt andele for over 1 milliard dollars i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), som dog blev opvejet af midlerne, der strømmede ind i de nye 9 Spot Bitcoin ETF’er.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button