BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preis vor möglicher Korrektur: Wird der Abfluss von ETFs den Marktwert um 10% sinken lassen?

Bitcoin-prisen kan opleve en potentielt stor korrektion på baggrund af signaler fra TD Sequential-indikatoren. Denne potentielle korrektion kan resultere i et fald på omkring -10 % for den førende kryptocurrency.

TD Sequential-indikatoren har nylig signaleret et salg på 3-dages-diagrammet for Bitcoin, hvilket tidligere har indikeret tilsvarende korrektioner. Dette fald vil kunne betyde, at Bitcoin’s markedsværdi vil mindske med omkring 138 milliarder dollars, hvilket kunne føre til en samlet markedsværdi på 865 milliarder dollars med en korrektionspris på omkring 45.000 dollars.

På trods af de seneste prisfald og udstrømning af midler fra markedet, viser tekniske indikatorer stadig en positiv vurdering for Bitcoin. Det er stadig uklart, om TD Sequential-indikatoren vil vise sig at være korrekt, eller om Bitcoin vil være i stand til at modstå dette og nå nye højder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Krypto Crash: Avalanche (AVAX) Kurs stürzt um 34 % in einem Monat ab

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button