BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preisprognose 2024: Was bedeutet der Rückgang der kurzfristigen Inhaber für den Krypto-Markt?

Bitcoins [BTC] – Prisfald efter Bitcoin-ETF Approval

Bitcoins [BTC] Pris oplevede en fase af stagnation efter at være faldet efter godkendelsen af Bitcoin ETF’er. Mange har forsøgt at spekulere i, hvad der vil ske med BTC næste gang.

Her for en god tid, ikke for en lang tid

CrazzyBlockk, en analytiker fra CryptoQuant, belyste den afgørende rolle, som kortsigtede ejere kan spille i formning af BTC’s fremtidige vej.

En særligt bekymrende aspekt er den bemærkelsesværdige reducering af gevinster på 50 % for disse kortsigtede ejere, som er bestemt ved hjælp af nøgletal, der sporer både urealiserede og realiserede gevinster/tab inden for Bitcoin-netværket.

I fra toppen på 44.000 US dollars til i dag har faldet i Bitcoin-prisen mere end halveret gevinsterne for de kortsigtede ejere.

Bemærkelsesværdigt er det, at talrige ejere, som har haft Bitcoin i mindre end en måned, i øjeblikket trækker sig ud fra markedet med økonomiske tab. En sådan markant reduktion af gennemsnitsgevinsterne for kortsigtede ejere fungerer, givet deres øgede følsomhed over for kortsigtede markedsforhold, som en overbevisende begrundelse for potentielt salgspres eller exit-likviditet.

På baggrund af den dominerende pessimistiske stemning på Bitcoin-markedet holder analytikere nøje øje med et afgørende prisniveau, som kunne fungere som støttezone for Bitcoin. Dette afgørende område ligger i området 38.000 til 36.000 US dollars.

Forventningen om en drastisk prisjustering er baseret på de observerbare forhold, hvor kortsigtede investorer oplever betydelige tab i rentabilitet, hvilket gør den dominerende markedsdynamik mere kompleks og peger på mulige ændringer i investorstemningen.

Top  BlackRock fortsætter med at presse på for at lancere en spot Bitcoin ETF

På den lysere side

Dog kunne der være nogle positive faktorer, der kunne hjælpe BTC med at støtte sit prisniveau. For eksempel har der været en markant stigning i interessen for BTC-ordinals i de seneste uger.

Ifølge data fra CryptoSlam er antallet af individuelle købere af Bitcoin Ordinals steget med 69,93 % i løbet af den seneste måned. Det stigende interesse for ordinals kunne bidrage til væksten i økosystemet omkring Bitcoin.

Afslutning

Bitcoins [BTC] Pris oplever for tiden en periode med usikkerhed, og markedets reaktion på kortsigtede ejeres indflydelse vil være afgørende for den fremtidige retning. Samtidig kan det stigende interesse for ordinals være en positiv faktor for BTC’s prisniveau.

Læs Bitcoins [BTC] Prisforudsigelse 2024-25 for at få mere indsigt i, hvordan BTC’s prisudvikling kan se ud i fremtiden. Ved trykning var BTC handlet til 42.507,73 US dollars og dets pris var faldet med 0,65 % i de sidste 24 timer, mens handelsvolumen også var faldet i samme periode.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button