BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preisprognose: Wann wird BTC seinen Tiefpunkt erreichen?

Bitcoin viser tegn på potentielt stigende priser, selvom den aktuelle kurs ligger under forventningerne. Efter halveringen i april har prisen på BTC oplevet betydelige korrektioner og tabt ca. 12,76 % af sin værdi på 83 dage. På trods af den skuffende udvikling indikerer Puell Multiple stadig en potentielt lavere bund, der dog kan være hånd i hånd med en forestående opsving.

Puell Multiple og potentielle prisudviklinger

Puell Multiple, der sammenligner kortsigtede og langsigtede minerindtægter, har vist en værdi på 0,64 for Bitcoin, hvilket indikerer fortsatte korrektioner. En værdi på 0,40 kan dog markere en bun og muliggøre en opadgående reaktion. Derfor kan det vise sig, at Bitcoin nærmer sig sit lavpunkt i de kommende uger, hvilket kan starte en potentiel bull-run mod slutningen af tredje eller begyndelsen af fjerde kvartal.

Langsigtede investorer og troen på BTC

Trods den nuværende volatile prissituation har langsigtede investorer, ifølge LTH-NUPL-metrikken, stadig tillid til Bitcoin’s langsigtede potentiale. Dette tillidsniveau kan føre til stigende efterspørgsel og dermed skubbe prisen opad på længere sigt.

Potentielle prisniveauer i fremtiden

Hvis Bitcoin formår at vende sin trend og vise tegn på en positiv opadgående udvikling, kan prisen muligvis teste niveauer omkring 64.688 USD igen. I et mere optimistisk scenarie kunne vi endda se prisen stige op mod 71.386 USD, hvilket ville skabe grobund for en potentiel stigning mod 80.000 USD.

Analytikeres synspunkter og fremtidige udsigter

Analytikere som X Rekt Capital mener, at Bitcoin endnu ikke er klar til at bryde sin nedadgående trend. En vis tålmodighed kan derfor være påkrævet, inden en potentiel bull-run kan tage fart. Det er vigtigt at overvåge markedssignaler og indikatorer for at kunne forudsige den kommende udvikling på kryptomarkedet.

Top  Ro på - gode investeringsmuligheder venter på aktiemarkedet

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button