BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preisrückgang prognostiziert: US-ETF-Abflüsse, Miner-Verkäufe und staatlicher Transfer von BTC beeinflussen Markttrenden

Bitcoin-priserne står over for et potentielt fald denne uge, da US Spot Bitcoin ETF’er oplever nogle milde udstrømninger, og minearbejderes salgsaktiviteter stiger, hvilket signalerer en bjørnemarkedstendens. De amerikanske og tyske regeringer har også overført 4.690,28 BTC til en værdi af 287,57 millioner dollars til børser. Samtidig viser sæsondataene, at BTC muligvis vil stige i juli.

Verkaufsdruck bei Bitcoin-Minern nimmt zu

Ifølge data fra CryptoQuant har Bitcoin-minerne i gennemsnit sendt 8.592,14 BTC dagligt til børserne denne uge, en stigning på 29% fra ugen før. Denne øgede overførsel af midler til børserne kan skyldes behovet for at dække omkostninger eller realisere overvældende gevinster.

Große staatliche BTC-Transfers lösen FUD aus

Nylige data viser, at både USA og Tyskland har overført betydelige mængder BTC til forskellige børser. Disse pludselige bevægelser af midler kan have skabt frygt, usikkerhed og tvivl blandt handlende og muligvis påvirket den nylige nedgang i Bitcoin-priserne.

Bitcoin-Spot-ETFs viser svaghed

Amerikanske Bitcoin-ETF’er har oplevet udstrømninger i de seneste uger, hvilket antyder en vis tilbagegang i investorens tillid. Disse nettostrømme er afgørende for at vurdere stemningen og markedsdynamikken i Bitcoin-ETF’er.

Bitcoin kunne stige to-cifret i juli

Historiske data viser, at BTC-prisen tendens til at stige i juli efter negative juni-måneder. Tidligere har nedgang i juni ført til betydelige BTC-rallyer i juli, med gevinster på op til 24%.

Bitcoin står i en afgørende periode, hvor tekniske indikatorer antyder en potentiel 5% korrektion, før den fortsætter sin opadgående trend. Handlende bør være opmærksomme på markerne og forberede sig på mulige prisændringer i den nærmeste fremtid.

Top  BlackRock-CEO Larry Fink går fra skeptiker til Bitcoin-fan: "Bitcoin er større end enhver regering"

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button