BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preissturz erwartet: Maschinelles Lernen prognostiziert dramatischen Rückgang bis 2024

En algoritme for maskinlæring fastsætter Bitcoin-prisen til den 1. februar 2024

Obwohl flere Spot Bitcoin (BTC) -børshandlede fonde (ETF’er) endelig blev godkendt af den amerikanske børstilsynsmyndighed SEC (Securities and Exchange Commission), kunne den afgørende udvikling ikke fremkalde en betydelig opsving, og algoritmer til maskinlæring og kunstig intelligens (KI) forbliver pessimistiske.

Prisprognosealgoritmer på CoinCodex-markedsanalyse- og prognoseplatformen for kryptokurrency har forudsagt, at prisen på Bitcoin kan falde til 35.808 dollars inden den 1. februar 2024.

Bitcoin-prisanalyse

På tidspunktet for denne analyse blev Bitcoin handlet til 39.879 dollar og registrerede en stigning på 2,44% inden for de seneste 24 timer, på trods af et fald på 6,65% i løbet af de sidste syv dage og en nedgang på 8,31% i løbet af den seneste måned.

Ifølge tekniske analysemålere på TradingView er indikatorerne optimistiske, og de antyder et “køb” med 12, da de glidende gennemsnit (MA) viser en “stærk købs” på 11 og oscillatorer er i “neutral” område ved 9.

I det store billede ser det ikke for optimistisk ud for Bitcoin-prisen set fra maskinealgoritmer og kunstig intelligens, men den kommende halvering i april 2024 kan på lang sigt resultere i massive gevinster, herunder en potentiel parabolisk rally i 2025.

Ansvarsfraskrivelse

Indholdet af denne artikel bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investering indebærer spekulation, og der er risiko for at miste dine penge.

Denne artikel blev oprindeligt udgivet på Coinphony.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin stürzt ab: Kryptowährungsmarkt erlebt extreme Volatilität

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button