BitcoinKrypto News

Bitcoin-Prisen falder under $29.500, men der er stadig håb om atter at stige

Bitcoin-Prisen falder under $29.500 og mangler momentum

Bitcoin-Prisen fortsætter med at falde og har nu nået under $29.500. Efter at have kæmpet med at bryde gennem modstanden omkring $30.000, er det nu mere usikkert, om prisen kan vende opad. Dog viser analyser stadig mulighed for en stigning i Bitcoin-Prisen.

Bitcoin-Prisen i øjeblikket

I øjeblikket bevæger Bitcoin-Prisen sig langsomt under støtteniveauet på $29.500. Den ligger også under $29.300 og den 100-timers simple glidegennemsnit. En teknisk analyse af BTC/USD-paret på timebasis viser dog, at der dannes en vigtig stigende trendlinje nær stønneniveauet på $29.100.

Mulighed for stigning

Selvom Bitcoin-Prisen i øjeblikket er på nedadgående, indikerer den tekniske analyse, at prisen kan forsøge at stige igen mod modstanden omkring $29.750. Det afgørende vil være, om prisen kan lukke over modstanden på $30.000.

Hvis Bitcoin formår at bryde igennem dette niveau, kan det udløse en betydelig stigning. I så fald kan prisen endda bryde gennem modstanden på $30.400. Omvendt kan der opstå yderligere tab, hvis prisen ikke kan bryde gennem modstanden på $29.450. I så fald kan der være tale om en yderligere nedgang.

Potentielle støtteniveauer

Den umiddelbare støtte ligger nær niveauet på $29.100 og den stigende trendlinje. Hvis prisen falder under denne støtte, kan den næste store støtte forventes nær niveauet på $28.750. Hvis prisen falder under dette niveau, kan prisen accelerere yderligere nedad og nærme sig niveauet på $28.000.

Tekniske indikatorer

De tekniske indikatorer viser også en nedadgående tendens. Den timelange MACD fortsætter med at vinde trækkraft, og RSI for BTC/USD ligger under 50-niveauet.

Top  Få din del af 2,4 milliarder US-dollar: Sådan får du dine EigenLayer-Airdrop tokens

Konklusion

Samlet set står Bitcoin-Prisen i øjeblikket under pres, men der er stadig mulighed for en stigning. Udfaldet vil i høj grad afhænge af, om prisen kan bevæge sig over modstanden på $30.000. De kommende timer vil vise, om Bitcoin kan komme sig efter de nuværende tab.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button