BitcoinKrypto News

Bitcoin-Prisen stiger trods volatilitet og øget aktivitet fra kryptowährungsvaler

Volatilitet og Waltransaktioner af Bitcoin

Den seneste tid har prisen på Bitcoin været meget volatil. Men med henblik på den aktuelle bevægelse blandt kryptowal-hvalerne oplever flagskibet blandt kryptowalutaer en stigning i opadgående momentum. Data fra Santiment viser en pludselig stigning i wal-transaktioner, herunder BTC-transaktioner med en værdi på mindst 1 million dollars inden for de seneste 24 timer. Fra den 7. august til i dag er antallet af wal-transaktioner steget fra 1.013 til 1.579.

Aktive Bitcoin-adresser og forholdet mellem markeds- og realiseret værdi

Selvom øget aktivitet blandt hvalerne typisk indikerer øget volatilitet, har antallet af aktive Bitcoin-adresser ifølge Market Intelligence-platformen nået et 26-dages lavpunkt på 18,23 millioner. Det skal dog bemærkes, at antallet af aktive tegnebøger er steget med omkring 240.000 i løbet af de sidste 30 dage, hvilket sammenfaldt med en BTC-handelskurs på 30.250 dollars.

Forholdet mellem markeds- og realiseret værdi (MVRV), en vigtig indikator, peger i øjeblikket på, at Bitcoin er undervurderet med 1,6 %. Derudover er Bitcoin’s handelsvolumen inden for 24 timer steget med 65 % til 13,63 milliarder dollars.

Påvirkningen af Bitcoin på kryptomarkedet

Tidligere har den positive udvikling af Bitcoin typisk drevet det bredere kryptomarked i en opadgående tendens. Mens BTC vinde momentum, er den globale markedskapitalisering af kryptowalutaer, ifølge CoinMarketCap (CMC), steget med 0,35 % og overstiger 1,163 billioner dollars.

En rapport fra den 5. august antyder, at Bitcoin skal overskride 100.000-dollar-mærket for, at BTC-minere forbliver rentable i 2024.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button