BitcoinKrypto News

Bitcoin-priser styrtdykkede under 60.000 dollars – men ekspertene forbliver optimistiske og forudser seks-cifrede priser inden årets udgang

Bitcoin falder under 60.000 dollars mærket

Bitcoin-kursen har endnu engang taget et dyk og faldt fra onsdag til torsdag markant under 60.000 dollars, som den allerede for få dage siden kortvarigt havde underskredet. Flere faktorer bidrager til denne udvikling, herunder massive salg fra store investorer, likvidation af Bitcoin af den tyske regering og salget af Bitcoin af minerne.

Investorefterspørgsel synes at aftage

De seneste data viser, at de amerikansk-noterede Bitcoin-Spot-ETF’er tirsdag oplevede markante nettostrømme ud. Især Grayscale Bitcoin Trust oplevede nettostrømme på 32,38 millioner dollars. Dette tyder på en aftagende investorefterspørgsel, som forværres af overskuddet på markedet. Bitcoin minerne har desuden reduceret deres beholdninger, hvilket øger salgspresset. I løbet af de sidste 72 timer solgte minerne over 2.300 BTC til en værdi af ca. 145 millioner dollars for at minimere deres tab efter den seneste halvering af blokbelønningen.

Fremtiden for Bitcoin

Selvom Bitcoin lige nu står over for en nedadgående trend, er eksperter stadig optimistiske. De forudsiger stadig seks-cifrede priser for den populære kryptocurrency i løbet af resten af året. Bitcoin’s volatilitet og følsomhed over for eksterne faktorer som regeringsbeslutninger og investorefterspørgsel gør dog det vanskeligt at forudsige dens fremtidige kurs med sikkerhed.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Nye Bitcoin ETF'er kæmper med lave gebyrer om markedsdominans - hvem vil vinde på lang sigt?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button