BitcoinKrypto News

Bitcoin-priserne stiger: Bullish trend forventes at fortsætte

Bitcoin-prisstigning skaber optimisme

Bitcoin-priserne oplevede i går en stigning, som glædede ejerne. Selvom kursen stadig bevæger sig inden for en klar rækkevidde af støtte og modstand, er den grønne prisudvikling en klart positiv effekt. En bekræftelse af gevinsterne fra den 13. maj vil være afgørende for fortsættelsen af opadgående trend. Den kortsigtede prisreaktion ved 66.000 dollars vil påvirke prisudviklingen i de kommende dage og uger.

Buller presser Bitcoin-priserne opad

Bullerne på Bitcoin-markedet fortsætter deres pres, mens priserne forbliver i grønt terræn. Dog forbliver mønten fanget i en nedadgående formation og sidder fast i en bredere sidelæns bevægelse. På trods af en stabilisering af BTC den sidste dag, oplevede mønten et fald på 3% i den foregående uge. Det øgede handelsvolumen på over 28 milliarder dollars tyder på stigende interesse. En yderligere prisstigning kunne føre til øget trader-deltagelse.

Bitcoin-prisanalyse viser mulige stigninger

I Bitcoin-prisanalysen ses en opmuntrende stigning mod højere toppe. Bitcoin fandt støtte ved 50% og 61,8% Fibonacci retracement zone. En mulig stigning over 66.000 dollars og toppe fra den 6. maj kunne betyde yderligere gevinster mod 70.000 dollars og all-time highs. Dog kan et fald ikke udelukkes på grund af de lave prisbevægelser og aftagende dynamik.

Aktuelt ligger støtten for Bitcoin omkring 56.500 dollars og de laveste punkter fra maj 2024. Rapporter fra Bitcoin-sektoren nævner, at Metaplanet introducerer Bitcoin som valutareserve for at beskytte sig mod den stigende gældsbyrde i Japan og den volatile yen. Derudover blev der for nylig offentliggjort en finansiering på 3,5 millioner dollars til et kreditprotokol baseret på BTC, der er bygget på et sikkert netværk og kun beskæftiger seks medarbejdere.

Top  Präsident von El Salvador tritt zurück, um Wahlkampf für Wiederwahl 2024 zu machen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button