BitcoinKrypto News

Bitcoin prisstigning nærmer sig rekordhøjder – investorer satser på globalt fald i kapitalrenter

Bitcoin stiger igen over $70.000 og nærmer sig rekordhøjder

Bitcoin har igen taget et markant spring og er steget over $70.000 tirsdag aften, hvilket bringer den tættere på det tidligere rekordhøje niveau fra midten af marts. Ved sen-handlen tirsdag kostede den førende kryptovaluta omkring $70.500, hvilket er cirka $2000 mere end tidligere på dagen.

Tilbage på vej mod rekordhøjder

Med det nuværende niveau er Bitcoin igen ved at nå rekordhøjderne på næsten $73.800 fra midten af marts. Efterfølgende var kursen faldet til næsten $56.000 i de efterfølgende uger, inden den tog markant til i maj.

Zinssenkungsfantasien driver kursen

Marktexperte Timo Emden forklarer, at fantasierne om rentenedsættelser både i USA og Europa fortsat er med til at drive kryptomarkedet. Den globale tillid til faldende kapitalmarkedsrenter samt den nylige godkendelse af Ether-Spot-ETF’er holder investorer interesserede.

Investorer satser på rentenedsættelser

Investorer i kryptokurver spekulerer i, at de store centralbanker vil sænke renterne. En mindre restriktiv pengepolitik fra de største centralbanker vil gøre kryptovalutaer mere attraktive end fastforrentede aktiver. Bitcoin og lignende valutaer kan derfor nyde godt af forventningen om afslutningen på renteforhøjelsescyklussen.

Kilde: dpa-AFX

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  OKX lancerer X Layer Mainnet - 200+ dApps integreret på Zero-Knowledge-netværk

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button