BitcoinKrypto News

Bitcoin prøver at bryde gennem nøgleniveauet på 38.000 USD med støtte fra dovish udtalelser fra Fed-medlemmer og en svækket dollar.

Bitcoin Testet Nyt Købssignal

Bitcoin ser ud til at bryde det afgørende niveau på 38.000 USD efter dovish udtalelser fra de amerikanske Federal Reserve-medlemmer og et svækket amerikansk dollar. Derudover bliver opsvinget yderligere opflammet af Binance’s nylige aftale med den amerikanske regering.

Fremtidig Udvikling
Hvis den daglige lysende candlestang lukker over dette niveau, vil et nyt årligt all-time high (ATH) blive fastlagt, og det vil bane vejen for yderligere vækst, med den næste centrale zone på 40.000 USD.

Markedsreaktion
Investorerne reagerede positivt på Binance’s aftale som en delvis løsning på børsens problemer og en afklaring af forholdene på det amerikanske marked. Derudover er følelserne drevet af den forestående halvering og fremskridtene i indførelsen af en Spot-ETF for Bitcoin.

Anbefalet Handel
Handl nu med XTB, vinderen af ​​den prestigefyldte Brokerwahl Award 2023 som BEDSTE CFD-mægler i Tyskland.

Risikoadvarsel
CFD’er er komplekse instrumenter og indebærer på grund af gearing en høj risiko for at miste penge hurtigt. 78% af småinvestorkonti taber penge ved handel med CFD’er hos denne udbyder. Anlægssucces samt fortjeneste fra fortiden garanterer ikke succes i fremtiden. Indhold, nyhedsbreve og meddelelser fra XTB udgør ikke investeringsrådgivning.

Offenlegung gemäß § 80 WpHG zwecks möglicher Interessenkonflikte
Forfatteren kan have investeret i de omtalte værdipapirer eller underliggende aktiver.

Ansvarsfraskrivelse
Forfatterne af publikationerne udarbejder sådanne oplysninger på egen risiko. Analyser og vurderinger er ikke udarbejdet med henblik på specifikke investeringsmål og behov for bestemte personer. XTB er ikke ansvarlig for tab, der direkte eller indirekte er opstået som følge af trufne handlinger vedrørende indholdet af publikationerne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button