BitcoinKrypto News

Bitcoin Prognose 2024: Analyse zeigt möglichen Kursverlauf und Ausblick

I juli 2024 stiger Bitcoin-kursen med cirka 2 procent i løbet af de seneste 24 timer. Efter en succesfuld første halvdel af året, hvor Bitcoin har haft en stigning på omkring 50 procent, spekuleres der nu på, om denne positive udvikling vil fortsætte i resten af året.

Ifølge analytikeren Ali Martinez viser URPD-indikatoren for Bitcoin, at der er en betydelig støtte ved 61.100 dollars, mens de vigtigste modstands- og støtteniveauer for BTC ligger på 64.050 dollars og 66.250 dollars.

Analytikeren Michaël van de Poppe mener, at Bitcoin muligvis har nået bunden og fundet støtte ved 60.000 dollars. Han påpeger, at mellem 60.000 og 61.000 dollars er der et markant støtteniveau, som investorer bør være opmærksomme på i juli.

Experts forventer en optur på kryptomarkedet i tredje kvartal 2024, da miner-sælgernes pres er reduceret betydeligt, og salgsvolumen absorberes hurtigt. Dette skaber gode betingelser for en fortsat stigning i priserne.

Selvom Bitcoin forbliver det primære investeringsvalg for mange, kan risikovillige investorer drage fordel af nye kryptovalutaer med højere afkastmuligheder. En af disse er WienerAI, der allerede har samlet næsten 7 millioner dollars i en forsalg, hvilket viser stor interesse fra investorer. Platformen kombinerer meme-branding og kunstig intelligens og har tiltrukket en hurtigt voksende fællesskab.

WienerAI tilbyder en AI-drevet handelsbot, der gør krypto-handel mere effektiv og tilgængelig. Platformen har også en integreret swap-funktion, der muliggør direkte handel inden for appen. Prisen for de native WAI-token forventes at stige inden for de næste 48 timer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Solana styrter for ellevte gang på tre år: Hvad betyder det for krypto-økosystemet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button