BitcoinKrypto News

Bitcoin-Prognose: Experten sehen Kurs von 67.950 US-Dollar im November 2024

Bitcoin-Prognose for november

Den seneste Krypto-Expertenumfrage, gennemført af BTC-ECHO i samarbejde med IU Internationale Hochschule, har afsløret interessante resultater om forventningerne til Bitcoin-kursen i november 2024. Ifølge undersøgelsen forventes den gennemsnitlige BTC-kurs om en måned at nå 67.950 amerikanske dollars, baseret på 45 observationer.

BTC-Kursforventning

Eksperterne har udarbejdet både et “Worst-Case” og et “Best-Case” scenarie for Bitcoin. I det mest pessimistiske scenarie forventes en kurs på 51.840 amerikanske dollars med en sandsynlighed på 10 procent, mens det mest optimistiske scenarie peger på en kurs på 79.040 amerikanske dollars med samme sandsynlighed.

BTC-Volatilitet

Der er også blevet beregnet en BTC-1M-Volatilitets-Index baseret på undersøgelsesdataene. Den gennemsnitlige forventede volatilitet i Bitcoin-kursen over en måned ligger på 16,2 point. Historisk set har volatiliteten været lidt lavere på 14,8 points baseret på daglige log-renditer i perioden 27.09.2023 – 26.09.2024.

Forudsigelser og perspektiver

Med en volatilitet, der ligger en smule over det historiske niveau, og med tanke på den tidligere sidelæns bevægelse på kryptomarkedet de seneste seks måneder, kunne en forventning om stigende kurser også betyde en markant stigning i volatiliteten.

Vil du vide mere om, hvad eksperterne forventer af Bitcoin-kursen i de kommende seks måneder, deres optimismen på kryptomarkedet og hvordan de vurderer indflydelsen af de amerikanske valg i november på Bitcoin-kursen? Læs mere i den gratis BTC-ECHO Insider Report.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin overhaler sølv: Microstrategy-CEO Saylor ser guld som næste mål

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button