BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin Prognose Oktober: Saisonalität und mögliche Trendumkehr – Experten sehen Kaufchance

Bitcoin og Flockerz: Analyse og Perspektiver

So richtig bullisch läuft es for Bitcoin aktuelt ikke. Den næste tilbageslag pressede Bitcoin-kursen mellem forskellige tidspunkter ned til 59.000 US dollar. Det lokale lavpunkt blev markeret, efterfulgt af en opsving. Lige nu noterer Bitcoin allerede over 60.500 US dollar tidligt på fredag morgen.

Analysten Michael van de Poppe antager, at Bitcoin allerede har nået sit lavpunkt, efter at prisen kortvarigt testede og overskred 59.000 US dollar. I øjeblikket ligger prisen igen over 60.000 US dollar, hvilket tyder på en mulig vending. Ifølge hans analyse blev der angrebet likviditet på 59.500 US dollar. Der var massive likvidationer her i går, hvilket kunne være et tegn på en mulig trendvending.

Dog afslører især sæsonmønstrene en købsmulighed for alle Bitcoin-entusiaster i oktober 2024. Sæsonlighed henviser til mønstre eller tendenser, der gentager sig på bestemte tidspunkter. I Bitcoin-sammenhæng beskriver sæsonlighed, hvordan prisen typisk udvikler sig på visse tidspunkter af året.

Bitcoin har hidtil i oktober registreret et fald på næsten 6 procent. Historisk set var der kun to år (2014 og 2018), hvor Bitcoin opnåede negative afkast i oktober, begge var i en bjørnemarked. I det nuværende år befinder Bitcoin sig i en “halvings”-cyklus. Den historiske datamængde er entydig – sandsynligheden for, at Bitcoin i sidste ende ikke vil afslutte med et månedligt tab i oktober, er høj. Eksperten forventer nu, at den typiske sæsonlighed og halvings vil støtte kursen og kunne afslutte oktober positivt.

Ifølge Santiment-analysen faldt Bitcoin-kursen i går til et lavpunkt på 58.900 US dollar og nåede dermed det laveste niveau i cirka tre uger. Ikke desto mindre ser mange handlende dette som en mulighed for at købe Bitcoin billigt. Især efter offentliggørelsen af den amerikanske forbrugerprisindeks har markedsforventningerne ændret sig. Rapporten antyder, at fremtidige rentesænkninger fra Fed stadig sandsynlige. Fordi inflationen i går var lidt højere end forventet.

Top  US-Justizministerium bekämpft internationale Geldwäsche mit Kryptowährungen: Aktuelle Fälle zeigen drastische Maßnahmen

På mellemlang sigt kunne sådanne tilbageslag i Bitcoin tilbyde attraktive indgangsmuligheder, især i kontekst af en mulig lempelse af pengepolitikken. Hvis yderligere rentesænkninger finder sted, vil det øge likviditeten, hvilket er positivt for risikobehaftede aktiver som Bitcoin. Sådanne kurskorrektioner giver handlende og investorer mulighed for at købe til lavere priser og drage fordel af en mulig genopretning. Køb-dyppet kunne altså ikke være en alt for dårlig strategi i oktober, hvis Bitcoin endnu en gang følger sine historiske cyklusser og den makrolikviditet.

Bitcoin forbliver naturligvis også i 2024 det grundlæggende investering for alle krypto-entusiaster. Markedsdominansen er langt over 50 procent. For mange nybegyndere er Bitcoin endda synonymt med krypto generelt. Men spekulative investorer søger altid efter muligheder med en større upside. Her har markedsegmentet for presales sin appel.

Flockerz er en ny meme-coin, der gennem et unikt “Vote-to-Earn”-system sigter mod at maksimere samfundsengagementet. Siden starten af presale har projektet allerede indsamlet investeringer på ca. 600.000 US dollar. Konceptet udnytter hypen om meme-coins, men tilbyder ud over det en platform med reel værdi. Et centralt element er et decentraliseret afstemningssystem, hvor tokenindehavere belønnes for deres deltagelse i beslutninger.

Et almindeligt problem med meme-coins er manglen på reel brugerindflydelse. Ofte dominerer centrale hold beslutningsprocesserne, uden at samfundet har nogen indflydelse. Flockerz imødekommer denne kritik ved at indføre en decentral autonom organisation (DAO) kaldet “Flocktopia”. Inden for denne DAO kan FLOCK-havere stemme om væsentlige emner, herunder indførelsen af nye funktioner, forbrænding af tokens eller udvikling af marketingstrategier. Indflydelsen fra hvert medlem afhænger af antallet af holdte tokens.

Flockerz ‘Vote-to-Earn’-model motiverer brugerne til aktivt at deltage ved at modtage ekstra FLOCK-tokens for deres afstemningsaktiviteter. Målet er at skabe et blomstrende økosystem omkring Flockerz.

Top  Vigtig information om værdipapirer og kryptokurser samt ansvarsfraskrivelse

Interesserede investorer har i oktober 2024 mulighed for at investere i Flockerz. Via det officielle websted kan man forbinde tegnebogen og erhverve FLOCK-token i bytte for ETH, USDT eller BNB. Køb med kreditkort er også muligt gennem et let widget. Men prisen forhøjes igen om cirka 24 timer.

Det er vigtigt at huske, at investering er spekulativt, og at din kapital er i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i retskredse, hvor beskrevne handel eller investeringer er forbudt, og bør kun anvendes af personer og på lovlig vis. Din investering er måske ikke passende til investorbeskyttelse i dit land eller din bopælsstat. Før du investerer, skal du derfor foretage din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis for dig, men vi kan muligvis modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button