BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin Prognose: Starke Momentum auf dem Weg zum Pre-Halving-Rally

I de sidste 24 timer oplevede Bitcoin et bemærkelsesværdigt udbrud opad og brød igennem 44.000 dollars mærket, med en nuværende kurs på 44.510 dollars. Denne udvikling indikerer et stærkt momentum i pre-halvering-rallyet, især da halveringen forventes om 64 dage.

Også tekniske indikatorer som Relative Strength Index (RSI) med en nuværende værdi på 61 og Moving Average Convergence Divergence (MACD) signaliserer et fortsat positivt momentum på daglig basis. I den forbindelse har en anerkendt analytiker, “X”, som er kendt for sine præcise ugentlige forudsigelser, endnu engang haft ret. Han havde forudsagt stigningen for Bitcoin over 44.000 dollars mærket og har dermed for niende gang i træk bekræftet sin vurdering. Her præsenteres, hvilket prisklasse analysen for Bitcoin i denne uge har forudsagt.

Dr. Profits analyse, som blev offentliggjort søndag den 4. februar, har igen vist sig at være præcis. Han forudsagde en stigning i Bitcoin-kursen mod 44.000 dollars mærket, et mål der nu er mere end opnået med den aktuelle kurs på 44.510 dollars. Dr. Profit understregede, at reaktionen fra Bitcoin efter at have nået dette mærke vil være afgørende: Enten kan der forekomme en mindre korrektion, før opadgående tendens fortsætter, eller Bitcoin kan passere mærket uden væsentlig korrektion og fortsætte med at stige.

Dr. Profit råder eksplicit imod at indgå short-positioner i den nuværende fase og forudsiger en yderligere opadgående bevægelse med et endeligt mål på 50.000 dollars i de kommende uger. Han ser det 100-dages glidende gennemsnit (MA100) som afgørende støtte i denne cyklus og påpeger, at kursen er langt over denne støtte, hvilket er et positivt tegn for en fortsættelse af den bull-marked, især efter at have nået det 50-dages glidende gennemsnit (MA50) og det eksponentielle glidende gennemsnit (EMA50).

Top  Antal aktive Bitcoin-adresser når nyt årsminimum: Hvad betyder det for markedet?

Til slutt opsummerer analysen, at efter nåede 44.000 dollars-mærket vil det næste, der observeres, være markedets reaktion – enten en sidelæns bevægelse med lille korrektion eller en direkte stigning mod næste målmærke på 48.000 dollars, efterfulgt af 50.000 dollars i midten til senere første kvartal. Selvom en tale fra Jerome Powell på mandag kan medføre ekstra volatilitet på markedet.

Udover Dr. Profit er også andre analytikere optimistiske om fremtiden for Bitcoin. Ali, kendt under Twitter-håndtaget @ali_charts, påpegede for 15 timer siden, at over 3 millioner adresser næsten har købt 1,50 millioner BTC mellem 41.800 og 43.080 dollars. Han betegner dette område som det mest væsentlige støtteområde for Bitcoin i øjeblikket. Denne konsolidering på et så højt niveau indikerer, at der er stor tillid til markedet og at dette prisklasse opfattes som et solidt fundament for potentielle fremtidige opadgående bevægelser.

Michaël van de Poppe, en anden anerkendt kryptoanalytiker, udtalte også positivt. For 11 timer siden annoncerede han, at korrekturfasen for Bitcoin tilsyneladende er afsluttet. Han forudsiger et pre-halvering-rally, som muligvis kan køre Bitcoin-kursen op til intervallet på 48.000 til 51.000 dollars. Hans analyse indikerer, at vi befinder os i en fase, hvor ikke kun Bitcoin, men også Ethereum får styrke, hvilket tyder på “fantastiske tider” for kryptomarkedet.

Generelt set viser altcoins også deres styrke i øjeblikket. En helt ung token, der lige havde sin lancering i går, har også tiltrukket opmærksomhed. Cook with Kiki Token, forkortet til $SMOG, har siden sin lancering oplevet en stigning på 1.243%. Det er meget muligt, at denne token snart vil blive fundet i “trending pairs”, hvilket vil øge dens popularitet yderligere.

Top  Bitcoin ETF'er i USA oplever positiv tilstrømning for anden dag i træk

Spændingen på kryptomarkedet stiger, da alle venter på Bitcoin-halveringen. Både investorer og analytikere er lige så spændte på, om mønstrene vil gentage sig igen. Det er lige så fascinerende at observere virkningerne på altcoins, som tidligere har haft tendens til at have endnu større gevinstpotentiale end det “digitale guld”. Ethereum-investorer kunne i bedste fald opnå en gevinst på ca. 1.900% i det sidste cyklus. Unge coins som $SMOG tilbyder naturligvis betydeligt større potentiale på grund af den lave markedsværdi.

Bemærk: Investering er spekulativ. Ved investering er dine midler i fare. Denne hjemmeside er ikke til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller de beskrevne investeringer er forbudt, og bør kun bruges af personer og på lovmæssig tilladte måder. Din investering er måske ikke egnet til investorbeskyttelse i dit land eller bopæl. Udfør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis tilgængelig for dig, men vi kan muligvis modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button