BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin Prognose: Über $73,700 bis 2024 laut Analysten – Kurs von $150,000 bis 2025 möglich

Med den seneste stigning i Bitcoin (BTC) over $69.000 bliver diskussionen om det mulige højdepunkt i 2024 mere intens.

Optimistisk Prognose

Standard Chartered-analytikere har fremsat en bemærkelsesværdigt optimistisk prognose, der antyder, at Bitcoin snart vil stige over $73.700 og dermed overgå sit hidtidige all-time high.

Geoff Kendricks Synspunkt

Geoff Kendrick, leder af EM FX og Crypto Research hos Standard Chartered, forudsiger, at Bitcoin vil overgå sit hidtidige all-time high på ca. $73.798, registreret den 14. marts 2024.

Stærk Investeringstrend

Den forventede stigning kan relateres til øget investering i Spot Bitcoin ETF’er. Data fra Farside Investors viser en betydelig tilstrømning på $948 millioner i disse ETF’er fra 13. til 17. maj, hvilket er den stærkeste uge i to måneder.

Påvirkning fra Ethereum ETF’er

Kendrick mener også, at den mulige godkendelse af ETF’er på Ethereum (ETH) af SEC kan fortsat påvirke Bitcoin-kursen. Han hævder, at Bitcoin kunne nå $150.000 inden udgangen af 2024 og stige til $200.000 inden 2025.

Siden deres lancering i januar har Spot Bitcoin ETF’er akkumuleret over $13 milliarder, hvilket har bidraget til den tidligere stigning i Bitcoin-kursen. Det vil være interessant at se, hvordan disse faktorer formår at påvirke det fremtidige kursniveau for Bitcoin og andre digitale valutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Institutionelle Investoren setzen auf Bitcoin: Hightower investiert 68 Millionen Dollar in Spot Bitcoin ETFs

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button