BitcoinKrypto News

Bitcoin reagerer med tab på amerikanske inflationsdata – Rebound allerede en dag senere – Kryptoaktier igen efterspurgte efter salgsvågen

Bitcoin reagerer på US-inflationsdata

Bitcoin oplevede betydelige fald efter offentliggørelsen af de seneste US-inflationsdata for januar. Dette førte til prompte fald på aktiemarkedet, men allerede dagen efter viste der sig en modbevægelse, hvoraf også kryptoaktier som Marathon Digital, MicroStrategy og Coinbase drager fordel.

Den ellers så stabile Bitcoin reagerede tirsdag med markante fald på de seneste US-inflationsdata for januar. Disse tal afslørede, at inflationsniveauet ikke falder så hurtigt, som tidligere forudset, hvilket igen gør det mindre sandsynligt, at den amerikanske centralbank, Fed, snart begynder at sænke renten. Også de internationale aktiemarkeder reagerede med betydelige fald.

For den oprindelige kryptovaluta gik det i tirsdagens handel endog under den bemærkelsesværdige 50.000 dollars-grænse, som den først havde overskredet mandag siden slutningen af 2021. I flere måneder har kryptovalutaen igen vakt øget investorinteresse og har gradvist overvundet vigtige milepæle. Også godkendelsen af Bitcoin ETF’er i USA af den amerikanske børstilsynsmyndighed Securities and Exchange Commission (SEC), der blev givet i begyndelsen af januar 2024, betragtes som en positiv nyhed. Ved hjælp af Bitcoin ETF’er gøres det nemmere for investorer at investere i BTC uden selv at skulle erhverve digitale mønter.

Udsejring hos kryptoaktier

Førende virksomheder inden for kryptovalutaminering oplevede også fald under tirsdagens handel. Aktien for kryptominedriftsvirksomheden Marathon Digital faldt med 5,72 procent til 25,72 dollars, og kryptobørsen Coinbase mistede til sidst 4,7 procent til 140,39 dollars, mens teknologivirksomheden MicroStrategy, der fører en aggressiv Bitcoin-investeringsstrategi, på handelstidspunktet faldt 4,39 procent til 686,02 dollars.

Top  Hurtigvækst i handelsvolumen på sydkoreanske crypto-børser overgår aktiemarkedet under Bitcoin-rally

Bitcoin starter modbevægelse

Kort tid efter salgspresset på Bitcoin vendte kryptoinvestorer dog allerede tilbage til markedet. Således formåede den oprindelige kryptovaluta ikke kun at vinde tilbage den 50.000 dollars-grænse i onsdagens handel, men formåede endda at overstige 51.700 dollars på handelsplatformen Bitstamp, hvilket udgør det højeste niveau siden slutningen af 2021. Timo Emden kommenterede kursstigningen i henhold til Deutsche Presse-Agentur som følger: “Bekymringerne over renten fra i går lykkedes investorerne med at ryste af sig.”

Kryptoaktier også med præ-handelsmæssig kursrally

Også for de geplagede kryptoaktier tegner der sig en vending i NASDAQ’s præ-handel. Således steg Marathon Digital-aktien på NASDAQ midlertidigt med 12,33 procent til 28,89 dollars, mens Coinbase-aktien samtidig steg med 7,42 procent til 150,80 dollars, og MicroStrategy-aktierne steg på samme tidspunkt med 6,63 procent til 731,50 dollars.

Coinbase venter med nøgletal efter børsslutning torsdag

Det bliver også interessant i morgen aften for Coinbase-aktionærer, når virksomheden efter børsslutningen informerer om sine seneste nøgletal. Her estimerer analytikere en stigning på imponerende 31 procent i kvartalsomsætningen til 826,1 millioner dollars. Derudover forventes det, at kryptobørsen vil bevæge sig fra underskud til overskud og rapportere en EPS på 0,022 dollars. På årsbasis forventes det af eksperter, at omsætningen og tabene vil falde.

Redaktion finanzen.net

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button