BitcoinKrypto News

Bitcoin: Risiko eines Short Squeeze – Bären in Alarmbereitschaft

Bitcoin: Kan en Short Squeeze udløse en kraftig rally?

Den Bitcoin oplevede et kraftigt fald i begyndelsen af august som følge af det bristede Carry Trade, men i øjeblikket er der tegn på en genopretning for denne kryptovaluta. BTC-kursen steg tirsdag til over 60.000 USD, efter at den den 5. august var faldet under 50.000 USD. Nu håber investorerne på, at den seneste opadgående tendens fortsætter – og et kommende begivenhed kunne hjælpe på det. På baggrund af markant satsning på faldende Bitcoin-kurser er der en stigende risiko for en “Short Squeeze”. Bjørnene bør måske skærpe opmærksomheden.

Bitcoin: Short Squeeze

Ifølge en rapport fra Bloomberg indikerer et signal fra Bitcoin-derivatmarkedet en voksende risiko for en “Short Squeeze”, som ifølge Kryptowährungsspezialisten K33 Research potentielt kan føre til en kraftig rally for den største digitale værdi.

Overbalance af short bets

I en sådan Short Squeeze tvinges handlende til at lukke deres pessimistiske bets på grund af overraskende prisstigninger, hvilket yderligere forstærker opgangen. Stemningen på Bitcoin-markedet har været dyster på det seneste: Den digitale valuta har oplevet tab i august og har haft svært ved at bryde 60.000-dollar-mærket. I mellemtiden befinder de globale aktiemarkeder sig igen tæt på deres rekordniveauer, og guld har nået nye all-time highs.

K33 rapporterede, at Open Interest – eller antallet af aktive kontrakter – på Perpetuals-markedet i sidste uge steg med næsten 29.000 Bitcoins. Den gennemsnitlige annualiserede syv-dages finansieringsrente lå den 20. august på minus 2,5 %. Et så hurtigt stigende Open Interest sammen med en negativ finansieringsrente er et relativt sjældent fænomen, ifølge Lunde og Zimmerman.

Top  Ehemaliger Chef der insolventen Krypto-Börse FTX wird in New York vor Gericht gestellt und droht 110 Jahre Haft

Perpetuals Futures er populære blandt spekulanter i kryptosektoren, da de ikke har en fast udløbsdato. Også aktiviteten på det mere traditionelle Bitcoin-futures-marked, opereret af CME Group med base i Chicago, er steget, hvilket kan være et tegn på genforpligtelse fra institutionelle amerikanske investorer.

Bitcoin er påvirket af bekymringen for, at den amerikanske regering vil sælge beslaglagte Bitcoins. Handlende afventer også en vigtig tale fra Federal Reserve’s formand Jerome Powell, hvis signaler om forventede rentesænkninger kan øge volatiliteten. Klokken 13:05 i Singapore var kryptovalutaen stabil ved 59.375 USD, cirka 14.500 USD under sit all-time high fra marts.

Kilde: FMW/Bloomberg.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button