BitcoinDeFiEthereumKrypto News

Bitcoin-Side-Chain MicroVisionChain præsenterer DEX og Meta-Contract-IDE i deres roadmap for 2024

Bitcoin Side-Chain MicroVisionChain (MVC) Planlægger en Decentraliseret BRC-20-Børs

Mens vi bevæger os ind i det første kvartal af 2024, afslører udviklerne af Bitcoin-sidechain MicroVisionChain (MVC) deres planer om at lancere en decentraliseret BRC-20-børs (DEX) som en del af deres roadmap.

En Parallelt Bitcoin-Asset på MVC Sidechain

Jason Kwok, Chief Operating Officer hos MVC, forklarer i et interview med Cointelegraph, hvordan de har etableret en “1:1-mapping-relation” med Bitcoin på deres sidechain. Dette skaber essentielt en parallel version af dine Bitcoin-aktiver, såsom BRC-20, på MVC. Denne bro tillader brugerne at udveksle BRC-20-token-aktiver på MVC-sidechain’en og dermed undgå de høje transaktionsomkostninger og gasgebyrer, der er nødvendige for at køre decentraliserede applikationer (DApps) på Bitcoin-mainnet.

Mnemoniske Phrasen og Empfangsadresser

Det bemærkes, at MVC gør brug af den samme underliggende arkitektur som Bitcoin, hvilket betyder, at de samme mnemoniske fraser og modtageradresser kan anvendes. Dette forkorter læringskurven betydeligt og øger brugervenligheden.

En Kollaborativ Sidechain

I tråd med Bitcoin-skaberen Satoshi Nakamotos principper, påpeger Kwok, at MVC ikke har specifikke grundlæggere eller virksomhedscentre. I stedet er sidechain’en et “kollaborativt foretagende”, hvor mange udviklingsteams bidrager til at forme Bitcoin-økosystemet.

BRC-20 Token og Markedsværdi

BRC-20-token blev opfundet af web3-udvikleren Rodarmor i januar og nyder stigende popularitet som en af de største teknologiske fremskridt på en 15 år gammel blockchain. Markedsværdien af BRC-20-token har oversteg 1,5 milliarder dollars, ledet af Memecoin Ordinals (ORDI), som ikke er forbundet med Ordinals-protokollen.

Top  Grayscale diskuterer detaljer om omdannelsen af Grayscale Bitcoin Trust til en ETF med SEC: Hvad betyder det for markedet?

Meta-Contract-Integrated Development Environment (IDE)

Som en del af MVC’s roadmap for 2024 udvikler projektet også en Meta-Contract-Integrated Development Environment (IDE), som vil muliggøre migration af DApps fra Ethereum Virtual Machine (EVM) til MVC’s Bitcoin-sidechain. Denne IDE er i stand til at kompilere TypeScript, et højsprog, til lavniveau-op_code-sprog på MVC.

Integration af Turing-fuldkomne Smart Contracts i Bitcoin-arkitekturen

MVC sigter mod at integrere funktionaliteten af Turing-fuldkomne smart contracts i Bitcoin-arkitekturen med deres Bitcoin Virtual Machine (BVM). Dette indebærer integration af yderligere OP_CODES i den oprindelige struktur af Bitcoin og omdefinering af metoden til generering af underliggende transaktions-ID’er.

Integration af MVC i det Decentrale Finansielle Økosystem

Kwok påpeger, at selvom aktuelle layer-2-løsninger som Bitcoin Lightning Network løser problemer forbundet med skalerbarhed og lave gebyrer, kan Bitcoin ikke integreres i det større decentrale finansielle økosystem (DeFi). MVC kan problemfrit tilføjes support til Bitcoin-økosystemapplikationer som tegnebøger og NFT-markeder uden omfattende ekstra udvikling.

Med disse forventede udviklinger ser det ud til, at MicroVisionChain (MVC) vil spille en betydelig rolle i fremtidens blockchain- og cryptocurrency-landskab.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button