BitcoinKrypto News

Bitcoin skubber sig op ad igen efter bedre meningsmålinger for Donald Trump – Kan hans popularitet påvirke kryptomarkedet?

Bitcoin kæmper sig tilbage efter bedre meningsmålinger for Trump

Bitcoin har formået at komme sig en smule efter bedre meningsmålinger for den amerikanske præsidentkandidat Donald Trump. Kursen for den ældste og mest kendte kryptovaluta stod på handelspladsen Bitstamp mandag på 55.700 dollars. I løbet af den foregående uge var den faldet til under 54.000 dollars. Den vigtigste kryptovaluta er dermed på vej til at øge for tredje dag i træk, efter allerede at have opnået lette gevinster i løbet af weekenden.

Stigning i Bitcoin-kurser pga. Trumps bedre resultater

Ifølge ekspert Sean McNulty fra Handelshaus Arbelos Markets kunne forbedrede resultater for den kryptovenlige republikanske præsidentkandidat Donald Trump i de seneste valgmålinger give Bitcoin et løft. Den demokratiske præsidentkandidat Kamala Harris har endnu ikke udtalt sig nærmere om sin holdning til kryptovalutaer.

Udfordringer for Bitcoin i en ustabil tid

I den seneste tid har Bitcoin ikke haft lige så gunstige vilkår som i de første måneder af året. Amerikanske børsnoterede Bitcoin-fonde havde for nylig den længste periode med daglige nettoudtrækninger siden deres introduktion i begyndelsen af året. Denne udvikling sker i en generel tilbagetrækning fra risikofyldte investeringer i en vanskelig tid for de globale markeder. Investorer trak i de otte dage op til den 6. september i alt næsten 1,2 milliarder dollars ud af de i alt tolv ETF’er, som Bloomberg har oplysninger om.

Udviklingen af Bitcoin-ETF’er

Bitcoin-ETF’er, som direkte investerer i den første kryptovaluta, blev introduceret i januar med stor opmærksomhed. Den uventede stærke efterspørgsel efter fondene bidrog til at drive tokenen til et rekordhøjt niveau på næsten 74.000 dollars i marts. Tilstrømningen svækkede derefter, og Bitcoinens prisstigning siden begyndelsen af året er kølet ned til omkring 30 procent.

Top  Robert Kiyosaki: Bitcoin-Pris på vej mod 300.000 dollars inden 2024

Advarsel om risici

Selvom en investering i den mest kendte kryptovaluta hidtil har vist sig profitabel for mange investorer på lang sigt, kan der altid opstå kraftige prisbevægelser ved handel med Bitcoin. Eksperter advarer derfor gentagne gange om de store risici, der er forbundet med køb af denne digitale aktiv.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button