EthereumKrypto News

Bitcoin som en global kryptocurrency uden for regeringers kontrol

OpenAI CEO Sam Altman kritiserer USAs holdning til kryptovaluta

OpenAI CEO Sam Altman har for nylig udtrykt bekymring over den amerikanske regerings reguleringsstrategi i forhold til kryptovaluta. Han argumenterede for Bitcoin og imod centralbankdrevne digitale valutaer (CBDCs) under en episode af Joe Rogan Podcast.

Altman kritiserede den amerikanske regerings holdning til kryptovaluta og fremhævede, at kryptosamfundet fortsat skal arbejde for at forsvare deres interesser.

Bitcoin som en lys fremtid

Til trods for dette udtrykte OpenAI CEO Altman en optimistisk holdning til Bitcoin og beskrev det som en “logisk og vital global kryptovaluta”. Han understregede, at Bitcoin ville operere uden for enhver regerings kontrol. Joe Rogan delte denne holdning og overvejede også Bitcoin som en potentiel verdensvaluta i fremtiden.

Den amerikanske regering har for nylig intensiveret sin regulering af kryptoindustrien ved at indlede retssager mod både Binance og Coinbase. Forsinkelserne i godkendelsen af børshandlede fonde (ETF’er) baseret på Bitcoin har også belastet branchens forhold til reguleringsmyndighederne.

Ifølge Altman udgør disse handlinger en risiko for branchen:

“Jeg er skuffet over, hvad den amerikanske regering har gjort på det seneste, men krigen mod krypto, som jeg ser det […] vi kan ikke give op, vi vil kontrollere krypto, og det gør mig ret trist over landet.”

Til trods for regeringens handlinger har BTC i oktober handlet stærkt og fortsætter med at handle tæt på grænsen på 28.000 USD.

CBDCs som roden til alt ondt

Altman udtrykte også forbehold over for centralbankdrevne digitale valutaer (CBDCs) og fremhævede deres potentiale til at muliggøre statslig overvågning. Han afviste introduktionen af CBDCs kraftigt og argumenterede for, at de kunne bruges til øget kontrol af finanssystemerne.

Top  Russisk malware 'Infamous Chisel' truer sikkerheden for krypto-wallets og -børser

I USA er der klare politiske opdelinger i forhold til kryptovalutaer og CBDCs. Senatorer som Ted Cruz og repræsentanter som Tom Emmer har positioneret sig som højlydte modstandere af digital valuta.

På den anden side støtter senator Elizabeth Warren konsekvent CBDCs og hævder, at de kan løse problemer i banksektoren. Den dre [sic] Massachusetts-repræsentant arbejder også for strengere regulering af kryptoindustrien i Kongressen.

Federal Reserve har endnu ikke truffet beslutning om at oprette en digital valuta.

“Federal Reserve har ikke truffet beslutning om at udstede en centralbankdigital valuta (CBDC) og vil kun fortsætte med at udstede CBDC med en lovlig myndighed.”

Artiklen er hermed redigeret for grammatik og indhold i overensstemmelse med ovenstående information.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button