BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-Spot-ETF: Worauf man beim Start des ersten Bitcoin-Spot-ETFs 2023 achten sollte

Der Fokus under den sidste handelsuge i 2023 ligger på krypto-relaterede begivenheder og koncentrerer sig om trends fra ugerne forinden. Derudover er der spændende nyt om nye coins, der har foretaget Pre-sales lige før dette år sluttede.

Bitcoin-Spot-ETF: En ny fristudløsning, der blev sat af Securities and Exchange Commission (SEC), er blevet fastsat til den 29. december. Dette er for at tillade nogle ændringsforslag, der vil resultere i godkendelse af de første bølger af Bitcoin-Spot-ETF’er. En vellykket implementering af en Spot-ETF kan styrke institutionelle investorers tillid og føre til stigende accept af Bitcoin. Med udsigt til potentiel rentenedsættelse i begyndelsen af 2024 ser forventningerne til Bitcoin stadig positive ud.

Solana: På det seneste har Solana oplevet en prisstigning på omkring 5 % i de seneste 24 timer, og dens nuværende pris ligger tæt på $120. Men med en stærkt overkøbt Relative Strength Index i dagsdiagrammet, kan konsolidering snart være påkrævet. Prisen på Solana ligger også nær den kritiske forsyningszone mellem $120 og $140. Nogle analytikere forventer allerede en skift i sentiment i retning af andre coins som f.eks. Ethereum.

SPONGEV2: En ny Meme-Coin, der netop er blevet lanceret, bygger videre på tidligere succesfulde Meme-Coin-projekter. Projektet vil udnytte den eksisterende bekendthed og de allerede opbyggede fællesskaber til at replikere succesen og samtidig videreudvikle tokenen. Projektet sigter mod at opnå 100x afkast som sin forgænger ved at tilføje funktioner som staking og et Play-2-Earn-spil.

Det er vigtigt at bemærke, at investering altid er spekulativ, og din kapital er i fare. Inden du foretager noget investeringsbeslutning, bør du gennemgå din egen due diligence.

Top  Bitcoin, Etheruem, Litecoin og Co.: Kryptokurser udvikler sig positivt på mandagmiddag.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button