BitcoinKrypto News

Bitcoin-Spot-ETFs zugelassen i USA: Hvad betyder det for investorer?

Efter at have været igennem en hektisk uge med nyheder om godkendelsen af de første Bitcoin-Spot-ETF’er i USA, er kryptokurverne igen i fokus. Selv i vennekredse, der normalt ikke diskuterer børser, blev emnet bragt på banen i løbet af weekenden. En veninde spurgte mig direkte, om hun også skulle investere i en sådan ETF.

Desværre er det ikke så simpelt som det lyder. I Tyskland er disse produkter, som der tales så meget om, faktisk ikke tilgængelige. Ifølge UCITS-direktivet kan en fond (hvor ETF’er hører til) højst investere 10 % af fondens aktiver i et enkelt aktiv, før den kan blive godkendt til handel i Europa. Dette er naturligvis ikke tilfældet med en Bitcoin-ETF.

En kort tilbagevenden til begivenhederne fra sidste uge viser, at SEC (US Securities and Exchange Commission) var i centrum for opmærksomheden, da de skulle træffe beslutning om godkendelse af Bitcoin-Spot-ETF’erne. Der opstod en sjov episoden, da det lød som om, at ETF’en var blevet godkendt på SEC’s X-kanal på Twitter. Det blev dog senere afsløret, at kanalen var blevet hacket. Senere blev de officielt godkendt af SEC, og ETF’erne blev lanceret af store amerikanske investeringshuse som Blackrock, Fidelity og Wisdomtree.

Efter godkendelsen af Bitcoin-Spot-ETF’erne faldt kursen først. “Selling the facts”, som det kaldes, skete, og vores eksperter mener, at dette kunne have konsekvenser for markedet. Ark-Invest-Chefin Cathie Wood har meget optimistiske forudsigelser om Bitcoin’s kurs, og dette får mange til at overveje et eventuelt investering.

Det er klart, at der er risici ved et Bitcoin-investering, herunder høj volatilitet og regulatoriske risici. Men der er også mulighed for høje afkast og diversificering af porteføljen, hvilket gør det til en interessant mulighed for investorer, der ønsker at sprede deres risiko. Jeg personligt vil foretage et lille indskud på 1.000 EUR direkte i BTC/USD som en del af mit Mønstertegning “Generation Aktie”.

Top  Donald Trumps krypto-aktiver har nået en værdi på over 10 millioner dollars - hvad siger dataene?

For mere information om mine portefølje- og watchlisteværdier og min personlige stream, kan du finde det på min ekspertdesktop i stock3-Terminalen.

Husk, at denne artikel ikke udgør finansiel rådgivning, og det er vigtigt at søge råd fra en kvalificeret finansiel rådgiver, før du foretager investeringer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button