BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Bitcoin springer op efter Powell’s udtalelser om potentielle rentesænkninger

Bitcoin og Jerome Powell

Bitcoin har reageret positivt på nyheden om, at der vil være en mulig rentenedsættelse i USA næste måned. Jerome Powell, formanden for den amerikanske centralbank, har signaleret, at ændringer i pengepolitikken kan være på vej. Dette har ført til en stigning i Bitcoin-transaktionsprisen, som ligger rundt omkring 61.524,92 US-dollar.

Teknisk analyse

Den tekniske analyse viser, at Bitcoin er i en stærk position. Prisen ligger over de simple bevægelige gennemsnit på 50 og 100 dage og nærmer sig det 200-dages SMA. Dette indikerer generelt støtteniveauer og giver handlende tillid til, at Bitcoin ikke vil falde brat.

Bullish indikatorer

Der er flere bullish indikatorer for Bitcoin i øjeblikket. Dette inkluderer et Dobbelt Bund-mønster ved omkring 59.000 US-dollar samt positive signaler fra MACD og RSI. MACD-linjen ligger over signallinjen med et positivt histogram, hvilket antyder en stigende dynamik for Bitcoin. RSI viser også styrke og har stadig plads til stigning uden at være overkøbt.

Med disse tegn på styrke og den potentielle rentenedsættelse i sigte, kan Bitcoin være godt positioneret til yderligere vækst i den nærmeste fremtid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Top  Waliser kämpft seit zehn Jahren um 500 Millionen Euro: Festplatte mit 8000 Bitcoins versehentlich weggeworfen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button