BitcoinKrypto News

Bitcoin står over for et potentielt 40% crash efter faldet af Binance CEO, CZ Zhao – Analytiker advarer.

Bitcoin, Binance og Changpeng “CZ” Zhao

På krypto-markederne sker der for tiden en stor begivenhed – endnu engang. Kaosset sætter pres på værdierne af coinsene, mange af dem har oplevet store fald inden for de sidste 24 timer. Årsagen: Changpeng “CZ” Zhao, grundlægger og chef for verdens største kryptobørs Binance, har erklæret sig skyldig i at overtræde amerikanske hvidvaskningslove og træder tilbage som CEO. Virksomheden skal betale en bøde på 4,3 milliarder dollars, CZ står overfor fængsel – hvilket får mange investorer til at frygte en konkurs for børsen og tømme deres konti. Næsten en milliard dollar er blevet hævet fra Binance siden i går.

Binance Coin (BNB) har som følge heraf mistet næsten 10%, og også Bitcoin er faldet tilbage med 1,86%.

Hvad nu? Truer en skandale ligesom FTX, hvor krypto-markederne finder nye lavpunkter? Sandsynligvis ikke: Analytikere ser en positiv udvikling i Binance-situationen, et skridt mod omfattende regulering. Ikke desto mindre står Bitcoin muligvis overfor en intens korrektion – dette tegner den historiske performance.

Indtil videre er Bitcoin (BTC) steget til nye all-time highs med hvert halvering – men har også stået overfor brutale korrektioner. Top-traderen “Rekt Capital” understreger: Det kan også ske denne gang. Ifølge analysen kunne Bitcoin falde med op til 40% efter en halvering.

For eksempel skete det i 2016: BTC konsoliderede sig “i en betydelig periode”, men faldt derefter med -40% efter at have nået de nye årlige højdepunkter.

Kryptostrategen nuancerer det: 40% er ikke altid tilfældet, men det er sandsynligvis det værste scenarie for Bitcoin. Rekt Capital siger: “Hvis der for eksempel dannes et område som dette i denne cyklus, så kan du være sikker på, at vi sandsynligvis vil opleve en gentest af dette område”.

Top  Blockstream skaber investeringsvehikel for at overvinde risici ved Bitcoin-mining og outperforme Bitcoin

Kommer crashet på 40%?

Så kommer der igen en mega-crash? Et fald på 40% ville få Bitcoin-kursen fra det nuværende niveau på 36.713 dollars ned til 22.000 dollars. Mange investorer, der ville positionere sig foran halveringen, ser nu på prognosen og afstår fra at købe Bitcoin. Nogle leger også med tanken om at investere i Bitcoin ETF Token (BTCETF): Den nye kryptovaluta fokuserer på de stærkere og stærkere narrativer omkring den meget ventede Bitcoin ETF og giver investorer en indirekte engagement. Konceptet: Med Bitcoin ETF Token (BTCETF) kan investorer passivt profitere fra ETF-boomen ved at investere i de lavtprissatte BTCETF-tokens!

Baggrund ETF: En ETF er en børsnoteret fond, der sporer en indeks, en industri eller en aktivklasse og handles som en aktie. Eksempelvis er Bitcoin ETF’er ETF’er, der følger prisen på Bitcoin eller et Bitcoin-derivat.

Bullish for investorer: Ved at investere i Bitcoin ETF Token (BTCETF) er det muligt at profitere af væksten i Bitcoin uden at bekymre sig om tekniske aspekter som wallet, sikkerhed eller regulering! Desuden kan investorer drage fordel af likviditeten, diversifikationen og gennemsigtigheden, som ETF’er tilbyder. For eksempel ser krypto-influenceren Jacob Bury en 10x mulighed for Bitcoin ETF Token (BTCETF), altså en ti-dobbelt værdistigning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button