BitcoinKrypto News

Bitcoin steht vor potenziellem Verlust seines Aufwärtsschwungs, warnt erfahrener Händler Peter Brandt

Bitcoin Risikerer at Mistes sin Momentum, Advarer Erfaren Handler

Erfaren handler Peter Brandt advarer om, at Bitcoin (BTC) muligvis er ved at miste sin opadgående momentum i forbindelse med en bredere korrektion på kryptocurrency markedet.

Brandt, der er kendt for at forudsige nedture på kryptocurrency markedet i 2017, delte sin bekymring med sine følgere på Twitter. Han påpeger, at Bitcoin i øjeblikket står over for potentiel risiko for at tabe de gevinster, det nyligt har opnået i sin opadgående bevægelse, da det nærmer sig et kritisk prisområde.

Ifølge Brandt vil Bitcoins nedgang gennemgå en ny test af den underliggende omvendte H&S’s halslinje. En lukning under 24.800 (det tidligere tests lave niveau) ville skade de daglige og ugentlige diagrammer.

Brandt viser en måned gammel graf, der illustrerer Bitcoins succesfulde breakout fra et omvendt hoved og skuldre-mønster. Denne breakout skete efter, at Bitcoin overskred pristærsklen på omkring $ 25.000, hvilket markerede en vending fra den tidligere observerede nedadgående trend.

Brandt forklarer, at Bitcoin’s nedgang vil teste den omvendte hoved og skuldre mønsters halslinje en gang til. Hvis værdien falder under $ 24.800 (det tidligere tests lave niveau), kan dette have negativ indvirkning på de daglige og ugentlige diagrammer.

Ifølge Brandt øger situationen, hvor den omvendte hoved og skuldre mønsters halslinje testes en gang til, sandsynligheden for, at den bullish vendemønster ikke holder.

Brandt påpeger også, at Bitcoin er brudt under en diagonal supportlinje, der har været afgørende for at opretholde en opadgående trend siden begyndelsen af året. Brandt argumenterer for, at Bitcoin sandsynligvis vil forblive i en bearish tilstand, medmindre der kommer en genopretning af den opadgående trendlinje.

Top  Cardano Kursanalyse: Verwirrung über zukünftige Richtung nach drastischem Preisrückgang

Som swing handler vil Brandt betragte bruddet af trendlinjen som en betydelig udvikling. Som følge heraf vil hans handelspositioner enten gå i retning af en short position eller en neutral holdning. En skift mod en bullish situation vil kun være plausibel, hvis der faktisk opstår en beartrap.

I øjeblikket handles Bitcoin til $ 25.937 og ligger dermed over den omvendte hoved og skuldre mønsters halslinje, selvom den er betydeligt under niveauet for den diagonale support.

(Kilde: Link til Peter Brandt’s tweet

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button