Krypto NewsRegulierung

Bitcoin stiger forud for vigtig FOMC-sitzning og US-Wirtschaftsdaten

Bitcoin-kursen stiger før vigtig FOMC-sitzung

Nur to dage før FOMC-sitzningen, hvor vigtige økonomiske data og pengepolitiske foranstaltninger diskuteres, er Bitcoin ved at komme sig.

Den seneste måned har Bitcoin-kursen været præget af sidelæns bevægelse, på trods af vigtige begivenheder som drøftelser om Bitcoin-spot-ETF’er og bemærkelsesværdige retlige konflikter som Grayscales søgsmål.

Stærke handelsmønstre for Bitcoin

On-chain-data viser dog styrken i de nuværende handelsmønstre for Bitcoin. Glassnode-data viser en seks måneders høj for volumen af Bitcoin-udbuddet, som sidst var aktiv for 6 måneder til 1 år siden og falder sammen med Grayscales retlige sejr over SEC for at omdanne Grayscale Bitcoin Trust til en Bitcoin-spot-ETF.

Historisk set er sådanne udsving i det stillestående udbud forbundet med øget handelsaktivitet, som vi ser i bull-markeder eller under udsalg.

I de seneste 24 timer er Bitcoin steget med cirka 1,85% og handles i øjeblikket til $27.100. På ugebasis er BTC steget med 5,5%.

Tekniske analyser peger på en positiv tendens

Den tekniske 1-dags-analyse fra TradingView viser en bullish stemning – sammenfatningen, de glidende gennemsnit og oscillatorerne angiver “køb” med henholdsvis 11, 9 og 2.


Forventninger til FOMC-sitzningen

Med henblik på FOMC-sitzningen i den amerikanske centralbank viser CME FedWatch Tool en 98% sandsynlighed for, at Fed vil fastholde rentesatserne inden for det aktuelle interval på 525-550 basispoint.

Tidligere har Fed-rentestigninger ført til volatilitet på Bitcoin-markedet omkring FOMC-beslutningerne, men denne tendens har svækket sig i 2023 på grund af optimismen om potentielle pengepolitiske tilpasninger såsom rentesænkninger eller -pauser.

Top  Bitcoin: Hvad er det, og hvordan fungerer det?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button