BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger igen: Knækker 57.000 dollar-marken og fortsætter Höhenflug

Bitcoin når ny rekord på over 57.000 USD

Bitcoin fortsætter sin opadgående kurvækst og har nu nået en ny milepæl ved at overstige 57.000 USD. Den ældste og mest kendte digitale valuta har oplevet en stigning på handelsplatformen Bitstamp, hvor prisen nåede op på 57.055 USD, det højeste niveau siden slutningen af 2021.

Optimisme i markedet

Selvom det hidtil højeste kursniveau på næsten 69.000 USD stadig er lidt væk, er der optimisme om, at det kan nås hurtigere end forventet. En betydelig faktor bag denne seneste kursrally er den anerkendelse og accept af nye typer fonde i USA, der fandt sted allerede i januar. Disse såkaldte Spot-ETF’er giver interesserede mulighed for at investere i Bitcoin uden at skulle erhverve selve den digitale valuta direkte. Ifølge vurderinger fra JPMorgan har den store efterspørgsel fra mindre investorer bidraget markant til den nuværende kursfest.

Stigning i værdi

Siden starten af året har Bitcoin oplevet en stigning på omkring en tredjedel af sin værdi, mens den samlede markedsværdi for alle digitale aktiver er steget betydeligt til over 2,2 billioner dollar. Ether, den næststørste digitale valuta efter værdi, har også oplevet en markant stigning siden begyndelsen af året og handles nu til 3200 dollar, det højeste niveau siden april 2022.

I en tid med øget interesse og positiv udvikling i kryptomarkedet, fortsætter Bitcoin med at vise styrke og potentiale for yderligere kursvækst.

Artiklen er baseret på oplysninger fra FRANKFURT (dpa-AFX).

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Kongresmedlemmer presser på for at godkende Spot-Bitcoin-ETF'er

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button