BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger igen over 70.000 dollar – Aktiemarkedet reagerer med stigning

Bitcoin stiger over 70.000 dollars takket være SEC’s beslutning

Bitcoin har igen overskredet 70.000 dollars mandag på handelsplatformen Bitstamp, hvor den sidst blev handlet til rundt 70.507 dollars. Dette kommer efter, at prisen tidligere på morgenen kun lige oversteg 68.000 dollars. Kryptowalutaen nærmer sig dermed det rekordhøje niveau på næsten 73.800 dollars, som den nåede midt i marts.

Ether stiger nærmere på 4.000 dollars

Sammen med Bitcoin oplever også den næstvigtigste kryptowaluta, Ether, en stigning og bevæger sig mod 4.000 dollars. En vigtig beslutning truffet af den amerikanske børsmyndighed SEC angående såkaldte Ether-spot-ETF’er har bidraget til den generelle stigning og efterspørgsel efter kryptovalutaerne. Analytiker Timo Emden udtaler, at denne beslutning repræsenterer endnu en milepæl for branchen på vejen mod investeringsmainstreamet. Han påpeger dog, at investorer skal udvise tålmodighed, da en endelig beslutning om godkendelse fortsat er usikker.

Kort sagt ser det lovende ud for Bitcoin og Ether i kølvandet på SEC’s beslutning, men det er stadig vigtigt at afvente endelige godkendelser og udviklinger på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin Kurs auf 57.000 USD: Erfahrener Händler enthüllt kühnes Ziel

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button