BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger let, mens xista science ventures investerer i Hephaistos: Dette er dagens opdateringer inden for finansverdenen

Bitcoin med en lille opgang

Efter de dramatiske begivenheder de seneste dage, hvor kursen faldt drastisk og igen kom under 40.000 dollars, har Bitcoin i det mindste indtil videre stabiliseret sig lidt. I løbet af de seneste 24 timer steg kursen med cirka tre procent, og grænsen på 40.000 dollar er igen inden for synsvidde. I takt med stigningen i BTC steg de fleste andre kryptovalutaer også.

xista science ventures investerer i Hephaistos

Det franske health-startup, Hephaistos, som udvikler “immunterapier af næste generation mod kræft”, har sikret sig frisk kapital fra xista science ventures og Fournier-Majoie Foundation med deltagelse fra Noshaq. Hephaistos formåede at indsamle to millioner euro fra investorerne, og det erklærede mål er at få det selvudviklede produkt, “ONCO-Boost”, ind på klinikkerne. Produktet forventes at øge virkningen af andre kræftbehandlinger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin Lightning-Netzwerk: Transaktioner næsten i realtid til minimalt gebyr

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button