BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin stiger markant: Sehr deutlicher Anstieg in nur einer Stunde

Bitcoin oplever prisstigning efter markedsnedgang

Bitcoin rallye

Efter en betydelig tilbagegang formåede Bitcoin at komme sig i en tilsyneladende kortvarig markedsrallye. Prisen på Bitcoin steg i den seneste time med cirka 2,6 % og nåede 61,150 $. I løbet af de sidste 7 dage er BTC steget med 7,4 % efter nylige fald og har et 24-timers volumen på over 30 milliarder dollars.

Markedsdata

Ifølge CoinMarketCap har den førende kryptocurrency efter markedsværdi en værdi på 1,2 milliarder dollars. En eendags teknisk analyse fra TradingView viser ingen klare tegn på, hvor BTC går hen næste. Oszillatorer viser “neutral” ved 10 og 9, mens de glidende gennemsnit viser “sælges” på 8.

Market Liquidation

I følge data fra CoinGlass blev der inden for de sidste 24 timer likvideret 108,55 millioner dollars fra kryptomarkedet – 57,55 millioner dollars i shortpositioner og 51 millioner dollars i longpositioner.

Ethereum stiger også

Ether oplevede også en markant stigning på 1,8 % på mindre end en time og handles i øjeblikket over 2.700 $. Denne top-altcoin har et 24-timers volumen på cirka 17,3 milliarder dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Ethereum stiger mod $4.000: Bullen streber mod $4.200 – Kan en fortsat stigning være på vej?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button