BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger massiv: Kryptowährung erreicht neues Jahreshoch nach Genehmigung von Spot-ETFs in den USA

Det har taget lidt tid, men nu begynder Bitcoin at stige markant. Efter godkendelsen af de første Spot-ETF’er i USA og inden det kommende Halving, har kryptovalutaen nået en ny årsrekord.

I nat faldt Bitcoin for første gang længe under 57.000 dollars. Dette er en forsinket reaktion på de første Bitcoin ETF’er, der er tilgængelige på markedet i USA. BlackRock og Co. giver dermed mønter et boost, som mange havde håbet på.

Hurtigere og nemmere adgang

Dette bør også gavne andre kryptovalutaer. Når markedet blomstrer, vil interessen også rette sig mod nye kryptovalutaer som Green Bitcoin, der forsøger at overbevise investorer om deres fordele i presale.

Bitcoin trænger sig nu med de meget populære ETF’er ind i massemarkedet med fuld styrke. Dette instrument giver investorerne mulighed for at købe Bitcoin uden at skulle gå via kryptobørser. Samtidig behøver de ikke længere deres egne tegnebøger for at holde deres Bitcoins.

Stor interesse for markederne

ETF’en følger kursen nøje og er tilgængelig på de amerikanske børser. Det 10% kurshop viser den store interesse for Bitcoin fra investorer. Dette understøttes også af tallene på Bitcoin-futuresmarkedet. Alt peger på, at interessen for Bitcoin i øjeblikket er lige så stor som under dens højdepunkt i efteråret 2021.

Halving er lige rundt om hjørnet

Dette er ikke overraskende, da udsigterne er fremragende. På den ene side er der det længe ventede gennembrud på ETF-markedet og på den anden side det kommende Bitcoin Halving, der sandsynligvis vil finde sted i april i år.

Top  Bitcoin-Preis kämpft um die 28.000-Dollar-Marke, aber gemischte On-Chain-Daten deuten auf Unsicherheit hin

Erfaringsmæssigt vil dette også drive kurserne op, på et tidspunkt hvor finansmarkederne generelt er på vej mod en bedring. Inflationen er faldet i måneder, mens arbejdsmarkederne stadig viser sig at være robuste.

En ny økonomisk opsving?

Under disse betingelser er centralbankerne villige til gradvist at sænke de meget høje rentesatser igen. Dette resulterer typisk i en bedre investeringsstemning på markederne. Dette fører igen til, at investorer er villige til at tage mere risiko i deres strategier, hvilket gavner kryptovalutaer.

Alt i alt forbliver tegnene på en fortsat attraktiv kursudvikling for Bitcoin gode.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button