BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger med 5% efter US-inflationsdata viser mildere stigning i april

Bitcoin steg med 5 % efter langsommere US-inflationsdata i april

Risk-on-markeder, herunder Bitcoin, oplevede en lettelse, da de seneste forbrugerprisindeks (VPI) data fra USA viste, at inflationen ikke var steget så meget som forventet i april.

VPI-data og markedsreaktion

Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics steg VPI med 0,3 % i april, hvilket var lidt under de forventede 0,4 %. VPI er en vigtig faktor for Fed’s rentebeslutninger, da det måler, hvor meget forbrugerne betaler for varer og tjenester for at beregne inflationen.

Markederne blev lettet over den moderate stigning i inflationen, hvilket har ført til mange afdæmpede prisbevægelser på det seneste.

Bitcoin-prisudvikling

Bitcoin steg med over 5 % og brød gennem det kortsigtede modstandsniveau på 63.000 $. På nuværende tidspunkt handles Bitcoin til over 65.000 $. Denne stigning kan ændre BTC’s markedsmønster på kort sigt, især på 4-timers diagrammet, hvis lyset lukker derover. Dog forbliver markedsstrukturen pessimistisk på længere sigt, med mindre Bitcoin lukker klart over 66.000 $.

En anerkendt kryptoanalytiker delte en lignende prognose efter offentliggørelsen af ​​CPI-dataene og bemærkede vigtige prisniveauer for en eventuel nedadgående bevægelse.

Fremtidsudsigter

Selvom den lavere VPI-værdi kunne antyde en langsommere inflation, venter Fed muligvis på bekræftelse af dette, før de beslutter sig for rentesænkninger.

BTC’s prisbevægelser vil sandsynligvis være afhængige af Fed’s rentepolitik, som kan give en klarere retning efter junis Fed-møde. Indtil da forventes BTC at handle i området mellem 60.000 og 70.000 $.

Så mens Bitcoin oplevede en midlertidig stigning efter de seneste inflationsdata, vil de kommende måneder sandsynligvis give mere klarhed om prisudviklingen for den populære kryptovaluta.

Top  Bitcoin og andre kryptovalutaer falder markant: Se de seneste kurstal

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button