BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger mod 60.000 Dollar – Investorer efterspørger Coinbase Aktie

Bitcoin Kurs nahe 60.000 Dollar – Coinbase Aktie gefragt

Det ser ud til, at prisen på Bitcoin nærmer sig $ 58.600 om morgenen, og markedet spekulerer i at bryde den psykologiske grænse på $ 60.000. En af hovedårsagerne til denne stigning er det kommende Bitcoin-halving, som fortsat driver efterspørgslen. Desuden fortsætter Coinbase med at stige i kølvandet på Bitcoin-rallyet. Den generelle optimismen på børserne både i Europa og USA har sandsynligvis også bidraget til prisstigningen.

Europæiske Centralbank (EZB) kritiserer Bitcoin skarpt – Aktierally kan påvirke kryptovaluta-hausse

Investorer ser ud til at have store forventninger til markedet, da advarsler om investeringer i Bitcoin og lignende kryptovalutaer bliver ignoreret. EZB har offentligt kritiseret Bitcoin i en nylig blogpost på deres hjemmeside. Hvis risikotagningen fortsætter stigende, kan rallyet muligvis accelerere yderligere. Den globale aktierally bidrager også til optimisme på kryptomarkedet, især på grund af interessen omkring kunstig intelligens.

Bitcoin-Halving som nøglebegivenhed – Bitcoin-Spot-ETF’er fortsætter med at påvirke markedet

Markedet fortsætter med at storme fremad, da Bitcoin indtager nye prisniveauer. En banebrydende højde på $ 55.000 blev for nylig passeret, og det antages, at Bitcoin kunne nå rekordhøjder på omkring $ 69.000. Bitcoin-Halving forbliver afgørende, og markedet synes endnu ikke at have fuldt indregnet denne begivenhed. Endvidere har lanceringen af Bitcoin-Spot-ETF’er i USA haft en positiv effekt på markedet.

Om muligheder med Knock-Out-Zertifikaten

For investorer, der forventer, at Coinbase-aktien vil falde, kan Knock-Out-Zertifikate være interessante, især med Knock-out-niveauer over den nuværende modstandszonen på $300. På den anden side kan bullish tradere overveje Knock-out-niveauer under $100. Ønsker du at handle Coinbase-aktien selv? Beslut, om du vil positionere dig langt eller kort, og åbn din egen CFD-handelskonto eller øv handel med vores CFD-demo-konto.

Top  Ekspert: Bitcoin kan nå $500.000 inden for de næste fem år

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button