BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger til det højeste niveau siden august: SEC godkender Nasdaq’s Spot-Bitcoin-ETF

Bitcoin stiger til højeste niveau siden august

Bitcoin steg mandag til det højeste niveau siden slutningen af august og nåede kortvarigt over 64.700 dollars på handelsplatformen Bitstamp. Momentumet aftog dog, og prisen faldt tilbage til over 63.400 dollars.

Godkendelse af handel med Spot-Bitcoin-ETF

En af de seneste drivkræfter bag stigningen er udsigten til øget likviditet i krypto-handel efter, at den amerikanske børsmyndighed SEC godkendte Nasdaqs ansøgning om notering af optioner på en Spot-Bitcoin-ETF fra BlackRock. Dette markerer en vigtig milepæl, før handel med derivater knyttet til dette produkt kan begynde.

Potentielle konsekvenser for krypto-markedet

Beslutningen fra SEC forventes at have betydelige konsekvenser for krypto-markedet ifølge Ryan Lee, Chefanalytiker hos Bitget Research. Noteringen af optionsprodukter tiltrækker normalt flere deltagere, øger likviditeten og styrker tilliden til det underliggende aktiv, især når det kommer til nye aktiver som Bitcoin.

Håb om yderligere rentenedsættelser

Bitcoin modtager også støtte fra håbet om yderligere rentenedsættelser efter, at den amerikanske centralbank sidste uge satte gang i en sænkning af renterne med 0,5 procentpoint. Da Bitcoins ikke genererer renter, nyder kryptovalutaen gavn, når rentesatserne falder, f.eks. for statsobligationer.

Det er værd at bemærke, at kontrakterne stadig skal godkendes af den amerikanske clearingvirksomhed for børsnoterede derivater, “Options Clearing Corporation”, samt af den amerikanske myndighed “Commodity Futures Trading Commission”, før handel kan påbegyndes.

Markedets reaktion

På kort sigt kan denne udvikling føre til større volatilitet på markedet, men på lang sigt bidrager tilstedeværelsen af optionskontrakter generelt til prisfastsættelsen og fremmer markedets stabilitet.

Top  Staten og Wall Street's indflydelse: Tre grunde til, at Bitcoin-bullenmarkedet i 2025 vil være anderledes

Fremtidsudsigter

Med disse seneste positive nyheder og støtte fra forventningerne om yderligere rentenedsættelser, ser det ud til, at Bitcoin fortsætter sin opadgående trend og bevarer sin styrke på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button