BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger til mere end 53.000 dollars – Kryptovalutaer oplever stigning efter godkendelse fra SEC

Bitcoin stiger til over 53.000 dollars

Den digitale valuta Bitcoin har for første gang siden slutningen af 2021 nået over 53.000 dollars. På handelsplatformen Bitstamp var prisen for Bitcoin oppe at ramme 53.015 dollars, men faldt senere på dagen til omkring 52.300 dollars.

Ether stiger til næsten 3.000 dollars

Samtidig steg den næststørste kryptovaluta, Ether, til næsten 3.000 dollars, med en rekordhøj kurs på 2.998 dollars – den højeste siden april 2022. Ether har blandt eksperter ry for at være overlegen i forhold til Bitcoin på mange områder, men Bitcoin har stadig en markedsandel på omkring 52 procent, mens Ether’s markedsandel ligger på omkring 18 procent ifølge Coinmarketcap.

Verdens første Bitcoin-ETF

Eksperten Timo Emden fra Emden Research udtaler, at interessen for Bitcoin fortsat er høj, selvom der begynder at vise sig tegn på overophedning. Han påpeger, at de øgede investeringer i børsnoterede spot-ETF’er på Bitcoin har været afgørende for kursgevinsterne. Disse nye fonde blev godkendt af den amerikanske børstilsynsmyndighed, SEC, i januar, og gør det muligt for investorer at investere i Bitcoin uden at anskaffe sig valutaen direkte. Siden godkendelsen er Bitcoin-kursen steget med omkring 15 procent, mens Ether-kursen er steget med omkring 25 procent. Den samlede markedsværdi af de omkring 12.800 digitale valutaer er nu igen over to billioner dollars.

I takt med den stigende interesse for digitale valutaer som Bitcoin og Ether er det vigtigt at være opmærksom på risici og at søge rådgivning, hvis man overvejer at investere.

Top  Bitcoin-Kursen fortsætter med at stige, mens andre kryptovalutaer varierer minimalt

Konklusion: Øget interesse for digitale valutaer

Interessen for digitale valutaer som Bitcoin og Ether er stadig stigende, og investorer tager flere og flere midler i brug for at kunne investere i disse valutaer. Med markedet for digitale valutaer, der fortsat udvikler sig, vil det være vigtigt at følge med i udviklingen og sørge for at have tilstrækkelig viden og rådgivning, hvis man ønsker at deltage i denne type investering.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button