BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger til over 70.000 dollars igen efter SEC beslutning

Bitcoin stiger over 70.000 dollars igen

Bitcoin, den førende kryptocurrency, steg mandag til over 70.000 dollars på handelsplatformen Bitstamp. Prisen lå sidst på omkring 70.507 dollars, efter en morgen, hvor den kun var noteret lige over 68.000 dollars. Bitcoin nærmer sig dermed igen det rekordhøje niveau på næsten 73.800 dollars, som blev nået midt i marts.

Genopblussen af interesse

Analyst Timo Emden kommenterede, at Bitcoin og Ether, de to vigtigste kryptovalutaer, er igen i fokus, især få dage efter en vigtig beslutning truffet af den amerikanske børsmyndighed SEC. Prisen for Ether, den næstvigtigste kryptocurrency, nærmede sig også 4000 dollars. Emden skrev, at den seneste SEC-beslutning om såkaldte Ether-Spot-ETF’er er endnu et skridt mod en bredere accept af kryptocurrency i investeringsverdenen. Han understregede dog, at investorer må være tålmodige, da en endelig godkendelse stadig ikke er garanteret.

Konklusion

Bitcoin’s prisstigning og den generelle interesse for kryptocurrency viser, at markedet fortsat er i en positiv udvikling trods usikkerheder og spekulationer. Det er vigtigt for investorer at holde sig opdateret på markedet og de seneste nyheder for at træffe informerede beslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Sådan udnyttede finanzstarke Bitcoin-Wale kursrücksetzer til at opkøbe massivt med coins

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button