BitcoinKrypto News

Bitcoin styrtdykker efter salg af minerreserver – Kryptomarkedet falder med over 3.40% på en dag

Den seneste udvikling på kryptomarkedet

Kryptomarkedet i frit fald

Kryptomarkedet har bevæget sig nedad i en nedadgående spiral og er faldet med over 3,40 % i løbet af de seneste 24 timer til 2,27 billioner amerikanske dollars.

Bitcoin’s præstation

Bitcoin handles for 62.505 $, hvilket svarer til et fald på 6 % i løbet af den seneste uge.

Baggrund for nedadgange

Denne nedadgående bevægelse kan tilskrives flere faktorer, hvoraf den mest betydningsfulde er, at BTC-minerne har solgt reserver for 2 milliarder amerikanske dollars. Dette er det største salg i over et år og det laveste niveau på 14 år.

Potentielle konsekvenser

Data fra IntoTheBlock viser, at omkring 5,45 millioner adresser holder 3,03 millioner BTC til en pris mellem 64.300 og 70.800 amerikanske dollars, hvilket udgør en forsyningsbarriere. Hvis prisen på kryptovalutaen fortsætter med at falde, kan disse ejere beslutte at sælge deres mønter for at begrænse tabene, hvilket vil øge nedadgående pres på prisen.

Derudover er det blevet forudsagt, at BTC snart, måske inden for en uge, kunne nå 60.000 amerikanske dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Binance frysning af 4,2 millioner dollar i forbindelse med Ripple-hack: Vigtig samarbejdsindsats for at mildne skade.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button