BitcoinKrypto News

Bitcoin styrtdykker: Vil en trendvende redde kryptovalutaen i 4. kvartal?

Bitcoin: Bullenmarkt gerät aus dem Takt

Bitcoin har oplevet en nedgang på 3,08 procent i den seneste måned, 6,18 procent i løbet af de sidste 7 dage og 2,1 procent siden i går. Dette har resulteret i et tab på mere end 10.000 dollars på bare 14 dage. Efter at have mistet det seneste månedshøjdepunkt på 64.524 dollars i slutningen af august, ser det ud til, at Bitcoin svækkes og trækker sig yderligere tilbage.

Handelslegenden Peter L. Brandt, der har mere end 50 års erfaring inden for råvarehandel, påpeger, at Bitcoin for nylig har dannet et såkaldt megafonmønster på diagrammerne. Dette mønster kendetegnes ved mindst 2 højere topper og 2 lavere lavs. Brandt advarer om, at en massiv stigning til nye Allzeithochs er nødvendig for at genskabe denne bull-markedstrend. Ellers kunne Bitcoin-kursen igen teste området omkring 46.000 dollars. På nuværende tidspunkt handles den førende kryptovaluta til 55.740 dollars, og den prognosticerede tilbagesendelse ville resultere i et tab på omkring 10.000 dollars.

Brandt er ikke alene med sin bearish prognose. Også diagramekspert Nicholas Merten kommer med en pessimistisk vurdering og indrømmer, at det ser sløjt ud. Mange kryptostrateger advarer om yderligere tab, og de kommende rentenedskæringer fra den amerikanske centralbank den 18. september forventes at have både kort- og langsigtede virkninger på Bitcoin-kursen.

Analysen fra Bitfinex, en af de ældste og mest respekterede kryptobørser, tilføjer i en prognose, at Bitcoin kan falde med op til 20 procent og nå 40.000 dollars (en nedgang på 28,2 procent). Det er “usikre tider” for handlende. Men hvad betyder det for små investorer? Skal de vente stille, indtil bullerne igen trampes? Eller bør de overveje at sælge for at begrænse tabene?

Top  Kryptokurserne falder: Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash og Ethereum viser alle faldende tendens på mandag morgen

Bitcoin: Bliver alt bedre i 4. kvartal?

Det er vigtigt at bemærke, at alt stadig er under kontrol, og den opadgående trend for Bitcoin er stadig intakt. Handlende ved, at august og september normalt er de svageste måneder med de største tab. I bull-markeder ser kursene på mønter tendensvis ud til at eksplodere først i det 4. og sidste kvartal. Dette håber de fleste kryptoanalytikere også på.

“September er altid ret dårlig, når man ser på Bitcoin gennem årene. Men det er 4. kvartal, hvor Bitcoin har tendens til at klare sig ret godt,” bekræfter den velkendte industrianalytiker Jamie Coutts i en ny prognose. Krypto-investorer tænker for kortsigtet. Men hvis man zoomer ud, er betingelserne for en rally i slutningen af året til stede. Hans prognose lyder: “Hvis der ikke sker større eskalationer eller uforudsete geopolitiske begivenheder, tror jeg stadig, at Q4 vil være et ret stærkt kvartal.”

Bitcoin løber fra aktiemarkedet

Der er aktier – og så er der Bitcoin. En ny statistik viser nu, at hvis man beregner, hvor mange timer BTC har været handlet siden den første Bitcoin-børs, så er kryptovalutaen faktisk “ældre” end aktiemarkedet! Baggrunden er, at i modsætning til traditionelle finansmarkeder har kryptomarkederne ingen lukningstid, ingen pauser, ingen ferie. Bitcoin kan handles døgnet rundt, 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Siden marts 2010 har Bitcoin derfor formået at have imponerende 123.774 aktive handelstimer. Til sammenligning har det amerikanske aktiemarked kun haft “kun” 100.737 timer siden august 1971, som Bitcoin-ekspert Cory Bates påpeger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button