BitcoinKrypto News

Bitcoin: Top-analytiker forudsiger 4 millioner dollars pr. mønt inden 2032 – Hvornår når kryptovalutaen den første million?

Bitcoin: Stillstand til august?

Bitcoin har oplevet en vis stagnation, siden det nåede det hidtidige all-time high på 73.750 dollar. Aktuelt svinger aktivet mellem 71.500 og 58.250 dollar, og har haft svært ved at bryde igennem modstandsniveauerne. Trods alt, har Bitcoin formået at undgå dybere fald, og handler nu efter en nedgang på -1,51% inden for de seneste 24 timer til 64.228 dollar (data fra Coinmarketcap.com). Ugentligt set, er der en stigning på 3,78%. Hvad venter der os på kort og mellem lang sigt? Soliditet Crypto-figur og BitMEX-stifter Arthur Hayes forventer et længerevarende stillestående marked: Bitcoin forventes at være i et fast interval mellem 60.000 og 70.000 dollar indtil august, ifølge den tidligere Deutsche Bank-handler. På lang sigt, har den ledende kryptovaluta momentummet på sin side: De seneste korrektioner har ikke været nok til at ødelægge den opadgående tendens, og Bitcoin fortsætter med at bevæge sig mod sekscifrede priser. Endnu mere interessant er det, at top Bitcoin-analytiker PlanB i en opdateret prognose forventer væsentligt højere vurderinger.

Bitcoin: Prognose ser frem til $4 millioner

PlanBs legendariske Bitcoin Stock-to-Flow-model forudser en pris på 500.000 dollar pr. BTC mellem 2024 og 2028 – og utrolige 4 millioner dollar i de efterfølgende år frem til 2032. Prognosen er blevet udsat for kritik – mange analytikere anser sådanne eksplosive prisstigninger for usandsynlige, idet Bitcoin allerede har oplevet en stigning på tusinder af procent. Det betyder samtidig, at betydeligt mere kapital er påkrævet for at flytte prisen markant. Men PlanB holder fast i sin prognose og tilføjer, at han forstår, at en 10-gange prisstigning i hvert halveringscyklus “ikke er let at forstå”. Han påpeger, at han husker, da Bitcoin i 2015 lå på 400 dollar, og han investerede første gang, sagde de fleste, at den ikke ville stige 10 gange igen på 4 år, og at prisudviklingen ville flade ud. I 2019 steg Bitcoin dog til 4.000 dollar – og derfra igen med faktor 10. “I dag er vi på 63.000 dollar […], og hvad jeg har lært, er, at eksponentiel vækst faktisk ikke er let at forstå,” understreger PlanB. Hollænderen er overbevist om, at nye teknologier som Bitcoin vil følge en S-kurve – vækst skal derfor ske eksponentielt, indtil udbredelsen når omkring 50%. Med andre ord, Bitcoin (BTC) har stadig meget at byde på for investorer.

Top  Krypto-Assets kæmper i juni: Kun få registrerer gevinster

Ny undersøgelse: Disse er de 10 mest krypto-venlige lande i verden

Mens Bitcoin forbereder sig på den næste opadgående bevægelse, viser en ny undersøgelse fra “CryptoCasinos”, hvilke lande der er særligt åbne over for kryptovalutaer. Argentina indtager førstepladsen. Her er der optimale forhold for både handlere og minearbejdere, og desuden ejer en stor del af befolkningen (9,7%) allerede kryptovalutaer. Derefter kommer USA, Colombia og Ukraine. Minearbejdere i disse lande tjener dog færre penge, da energiomkostningerne er højere. De Forenede Arabiske Emirater indtager femtepladsen – en imponerende 30,4% af alle borgere ejer en kryptovaluta der. De tre følgende pladser besættes af Vietnam (6.), Tyrkiet, Canada og Singapore. Pakistan ligger i bunden med 15,8 millioner krypto-ejere (6,6% af befolkningen).

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button